1.AYAK: Tabela dışı kaldığı son yarışını ölçü almadığım DOMANİÇ uygun grupta favorim olacaktır. Kalitesine inandığım bir safkan olan NASUHOĞLU ciddi rakip olur. Daha sonrasında sırasıyla BAŞKAYNAK, BURAKŞAH, BERATBEY ve  KUTLUERİNOĞLU ayırt edilmeden kuponlarda yerini almalıdır. Bu isimlerle bu koşuyu geçebiliriz.

2.AYAK: Yarışın temposunun çok yukarılarda olacağını düşünüyorum.Ayağına çabuk seri isimlerin bir araya geldiği bu yarışta yüksek tempo kaçınılmaz olacaktır. Son yarışını az farklarla kaybeden TAMERLANO bugün için kazanan olacaktır diye düşünüyorum.Koşu gidişatının tam istediği gibi olacağından düzlük üzerindeki etkili ve akıcı sprintiyle fotoya uzanacaktır. Günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Kısa mesafeli yarışların etkili ismi olan BADEGÜL uygun grupta favorim olacaktır. Üst üste kazanarak ne denli formda olduğunu gözler önüne koyan AMERICAN BILLION bir kez daha kazanırda olmasını beklediğim safkandır. Uzun aradan sonra koşacak olan MAGLEW ve VENUS DAUGHTER ikilisi dinçlik yarışı yapabilir. Yarışın sürprizi ise NEHİR CAN'dan gelebilir.

4.AYAK: Kaba kuma ilk kez çıkacak olmasına rağmen uyum sorunu yaşamayacağını düşündüğüm INDIAN DADY günün 2. bankosu olacaktır. Şu ana kadar yarıştığı rakipleri çok güçlü ve son derece etkili isimlerdi. Bugün rakipler daha uygun. Yarışı kazanamaması için yarış içerisinde olağanüstü şeyler olması gerekir diye düşünüyorum. Sözün özü Karataş'lı INDIAN DADY kazanır.

5.AYAK: İstikarsız isimlerin maiden mücadelesine tanık olacağız.Koşuya katılacak her atın kazanma şansının olduğunu düşünüyorum. Bu koşuyu kapatıp cazip olanın gelmesini bekleyelim.

6.AYAK: Kapanış koşusunda favorim YILMAZHAN. Gördüğü yarışlarla fit duruma gelen bu safkan uzun zaman sonra kazanarak şeytanın bacağını kırabilir. Eksik koşması durumunda TAMGA ve QAVIY devreye girebilir. Sürprizi DOCTOR HOUSE'dan bekliyorum.

ALTILIM: (3-1-5-6-12-7)  (3)  (1-2-4-3-5)  (5)  (HEPSİ)  (7-2-6-10)