1.AYAK: Her ne kadar bu piste ilk kez çıkacak olsa da orijin yönünden sıkıntı yaşamayacağına inandığım MALAKKA ve önlerde istediği avansı alabilirse bir solukta bitirebileceğine inandığım SİGNORA ikilisine başta şans tanıyalım. GÖZ AĞRISI, BEJANOVA, CANÖZGÜ ve EZİNE GELİNİ de yazılarak rahat yarış izlenmeli.

2.AYAK: Rölanti tempoda gidecek olan yarışın düzlüğüyle beraber kademe kademe vitesini yükseltip 200’den sonra ataklarını hızlandıracak olan WINCHESTER bir aksilik olmadığı takdirde kazanan olacaktır.

3.AYAK: Kazandığı yarışla dikkatleri üzerine çeken ve bugün de yine hemen hemen aynı rakipleri arasında boy gösterecek olan FINESSE kazandığı yarışını tekrarlayıp birinciliklerini seriye bağlayacaktır. İkinci bankom. 4.AYAK: Startla birlikte koşunun liderliğini alacak olan ŞÜKRÜ aynaya kadar bunu koruyabilir. Kazandığı yarışla dikkat çeken GÖLCÜK ASLANI bir kez daha en ciddi rakibidir. KAZDAĞI ile AKSAKAL ikilisine de bir çarpı atmakta fayda var.

5.AYAK: Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren ve uzun galoplarını bir hayli fazla yapan WIN CODE WIN burada kesinlikle başta düşünülmesi gereken taydır. Bu tayın olası bir start problemi yaşaması halinde işte o zaman; IVOR, CROCHET, CAVARADOSSI ve JOYCE dörtlüsünden biri devreye girecektir.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; FLICK THE SWITCH, DİDACTİC, KAYNARCA, CARUSO, STAR RUBY ve LUCKY FISH ayırt edilmeksizin kuponlara beraberce yazılması gerekenler. Herkese bol şanslar... CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (4-3-5-8-1-2) (1) (2) (3-4-5-6) (8-3-2-1-5) (1-8-4-3-2-10)