1.AYAK: Son haftalarda çok iyi bir form tutup üst üste etkili yarışlar sergileyen BOĞAZLI, koruduğu formuyla öncelik tanıdığım safkan. Kazandığı yarışıyla idmanlarındaki görünümünün hakkını veren ALİŞİR favorinin ciddi rakibidir. Orta mesafelerdeki performansı iddialı olmasına yetecek olan ARTİ- SEMRE, bir süre aradan sonra yarış görüp kondisyonunu artıran SİNANLI ve çimde kazandığı yarışında sonlardaki güçlü ataklarıyla göz dolduran CABBARREİS daha sonra sırasıyla değerlendirilmesi gerekenler.

2.AYAK: Kolay kazandığı yarışındaki formunun üzerine koyan KETOHAN, yetenekli bir safkan olup son yarışında sert rakiplerden etkilenen AFTER FOREVER ve hazırlıklarında göz dolduran AVUKAT üçlüsüne birincilikte eşit şans tanıyorum. Önde boş kaldığı yarışlarda çok etkili olabilen NOISY, sürekli kendini gelişteren FLICK THE SWITCH, ilk startını dereceli ve kolay kazanırken dikkatleri üzerine çeken TATANKA üçlüsü geniş kuponlara mutlaka ilave edilmeli.

3.AYAK: Yarış hayatının ilk sınavı- na uzun süredir dereceli işlerle hazırlanan MAKRIKÖY, en az kendisi pişkin ekürisiyle alternatif banko adayımdır. Yeterli işleriyle kazanacak düzeyde gö- rünen DERİN MAVİ, KIRIM FIRTINASI ve ENERGİN ekürilerin hatasını kollayacaklar.

4.AYAK: Hazırlıklarında eski formuna yaklaşmış görünen ŞÜKRÜ favorim. İyi durumlarıyla HERGELEve GÖKKALE sert rakipleridir.

5.AYAK: Rakiplerinden daha formda görünen KRALSIN ve PENDRAGON öncelikli isimler. WINNER FACE, ÖZDEMİR BEY ve HAKK HANI daha sonraki şanslılar.

6.AYAK: Son yarışını jokey hatasından kaybeden HİLALEDA, kusursuz formuyla bu defa tecrübeli binicisiyle kolay kazanacaktır. Herkese bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (2-3-1-4-8) (4-2-1-6-8-10) (9-4-8-6) (6-2-4) (3-1-2-4-5) (6)