1.AYAK: Ön tarafa çıkıp alacağı avansı aynaya kadar koruyacağına inandığım NOISY başta şans vereceğim isim olacak. Birbirinden etkili yarışlar sergileyen PRINCESS BALOV en ciddi rakibi konumundaki isim. NEDİMHAN, WINNERS PRIDE ve KAISER SOZE de yazılarak rahat yarış izlenmeli.

2.AYAK: Süren formuyla dikkat çeken POWER LOVE ile sentetik pistte çok daha ciddi rakipler arasında bile söz sahibi olabilmiş isim olup bugün için kilo sorunu yaşamazsa devreye gireceğine inandığım ULUDAZ başta düşünülmeliler. HONEY RYDER, CEP DURAK, SAN MARINO ve MAKAMBO da kuponlarda bulundurulması gereken isimler.

3.AYAK: Üst üste kazandığı yarışlarıyla dikkatleri üzerine çeken MAVİDALGA yakaladığı seriyi sürdürmek isteyecektir. ALDERAMİN eski formuna ulaştığını son yarışıyla gösterdi. BAY EMİR bir türlü beklenen yarışları yapamasa da bu grupta söz sahibi olabilir. ÖZALAK sürprizde önereğim safkan.

4.AYAK: Son yarışını ölçü almadığım SİNGAPUR, mükemmel yarışlar koşup buraya gelen BORALTAN ve bu pisti daha iyi koşacağına inandığım BAHATTİN ayırt edilmeksizin kuponlara birlikte işaretlenmesi gereken isimlerdir.

5.AYAK: Yeteri kadar yarış gören ve bugün için istenilen seviyeye gelerek bu yarışına çıkacak TATLI HABER düzlükle beraber alacağı avansı aynaya kadar koruyacak isimdir diyor günün de bankosu olarak yazmanızı öneriyorum.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; takibimdeki safkanlar olup formlarında önemli gelişmeler kaydeden MISTER BOND ve SENSİZ OLMAZ ikilisini ayırt etmeden kuponlara beraberce yazalım.

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (5-8-11-12-2) (2-1-5-4-7-8) (4-7-6-8) (7-3-4) (7) (15-9)