Sakarya; hepimizin emek, gözyaşı ve ter dökerek yazdığı futbol tarihi'in son perdesini önceki gece muhteşem bir ortamda indirirken,yeni tarihinin ilk sayfasını K.Maraş karşısında yazdı 2-1,

Her ne kadar yan beklerini kanat beki olarak hücuma katmayı ve rakibini çizgilerden vurmayı planlamış olsa da, sahada bu düşüncenin yansımalarını göremedik.

Her haliyle 1 puana dünden razı, Maraş Dondurması kıvamında, ısırmadan,tırmalamadan kendi halinde bir çocuk gibi oyun oynamaya çalışan rakiple oynamasına rağmen futbol performansımız düşük kaldı.

Bazı maçların psikolojisi gereği oyuncular, normalde gözleri kapalı kurabilecekleri pas zincirini belki de psikolojik baskı gereği sahaya yansıtamadılar.

4.4.2 dizilişi ile sahaya oynamaktan çok,vakitten çalma düşüncesi ile çıkan K.Maraş, skor 2-0 olunca istediğinde tehlikeli bir rakip olabileceğinin sinyallerini de verdi izleyenlere.

İlk yarım saat geçilirken sol kenardan Beykan'ın kestiği ortaya Mahir kafayı vurabilse oyunun kalite ve temposu da değişebilirdi.Ancak ev sahibi bir takım ilk ciddi atağını 30.dk da yapıyorsa bunun ne anlama geldiğini futbolcuların da düşünmesi gerekir.

Mutlak kazanma düşüncesinin tribünlerde '' fark atarız..'' ön yargısına dönüştüğünü,bu psikolojik beklentinin de futbolcularda olağan dışı bir baskı yaratabileceği unutulmamalı.

Aşırı motivasyon sonucu yaşanan sayısız arıza ve kayıpların sabıka kaydımızda yazılı olduğunu unutmamamız gerekir..!

Sahada göze batan en iyi yanımız oyun bitene kadar tüm futbolcuların gösterdiği çaba ve kazanma azmiydi bundan hiç şüphe duymamak gerekir.

Bunun yanında kapılan topların, rakibe en hafif deyimle ikram edildiğine tanıklık etti izleyenler.Buna bir de topun gereksiz yere yan ve geri paslarla oynanması eklenince bir ara umutsuzluğa düşer gibi olduk.

İkinci yarı çizgiden gelişen iki hızlı atak, Ferhat ve Yasir'in mükemmel gol vuruşları ile hem tabelayı, hem de oyun ritmini değiştirmeye yetti.

Henüz formda olmaktan bir hayli uzak olduğu göze çarpan Batuhan'ın böylesine önem taşıyan bir maçta rol alması doğru bir karar mı oldu tartışılır.

Sonuçta Sakaryaspor tarihinin yeni sayfasını,galibiyetle açmayı başardı.Bu yönüyle emeği geçen herkes bu ilk sayfaya ismini silinmemek üzere yazdırmış oldu kendilerini kutluyoruz.

TATANGA'LARA VE TARAFTARLARA ÖZEL ...

UĞRUNA ÖLÜMLERE GİDİP GELDİĞİMİZ PANKARTI BU TAKIMA OLAN BAĞLILIK VE SEVGİNİZİN BİR SÖZLEŞMESİ GİBİ ASILIYDI TRİBÜNLERDE.

VE SERGİLEDİĞİNİZ KAREOGRAFİ GERÇEKTEN GÖZLERİMİZİ YAŞARTACAK KADAR ANLAMLI VE GÜZELDİ.

BU NEDENLE TRİBÜNLERDE ARTIK ŞİDDET,KÜFÜR VE SALDIRGAN DAVRANIŞLAR OLMAYACAĞINA VE BUNA İZİN VERMEYECEĞİNİZE İNANIYOR HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUZ.