1.AYAK: 2 yaşlılık dönemlerinin sonlarına geldikleri bugünlerde kariyerlerinin ilk sınavlarına çıkacak İngiliz taylarının ayaklarının düz basması en büyük temennimiz. Uzun süredir idman pistinde olmalarının yanı sıra kazanacak düzeye geldikleri belirlenen GHOSTWILD, SON EYLÜL, CHEERLEADER EFFECT, PİNOKYO ve GÜZİNKA isimli tayları ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretleyelim.

2.AYAK: Belli bir istikrar elde edememiş İngiliz taylarının mücadelesinde tüm safkanların geliri olduğuna inanıyorum. Ancak tecrübeli binicisiyle PRENSES CINDY bir adım öne çıkıyor. Grubun tek kazanmış ismi olan BALACA favorinin en ciddi rakibidir. Aşama içinde görünen BIG ALBATROS, COME TO FLY ve CHAMPION LADY daha sonraki düşünülmesi gerekenler.

3.AYAK: Kazandığı yarışında buradaki rakiplerinden daha güçlülerini geride bırakmayı başaran BEYŞEHİR GÜZELİ, riski sevenlerce alternatif banko olarak değerlendirilebilir. Yine kazandığı yarışındaki formunu koruyan RABİA HANIM, iyi bir form tutan IMPORTANT ve SİELA sürpriz beklediğim safkanlar.

4.AYAK: Bir önceki yarışını bu pist ve mesafede, son yarışını da yine burada 2100 metrede kazanırken mükemmel bir form tuttuğunu kanıtlayan TAMAHKAR, kusursuz hazırlıklarıyla birincilik serisine devam edecektir. Banko yazabiliriz.

5.AYAK: Bugün için rakiplerinden daha pişkin görünümleriyle ÖZ PATRON, KARTALEFE ve DESTİNAMİRA üçlüsü ilk birinciliklerine en yakın taylar. Ayırımsız yazalım.

6.AYAK: Sürprize açık koşuda bütçeniz yettiğince çok ata şans tanıyın. Düzenli işlerle formlarının üzerine koydukları gözlenen OASIS, FREEDOM FLIGHT, PANIGALE ve PETTIT BLUE öncelikle şans verdiğim isimler. PERŞEMBE iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (3-10-6-4-7) (6-1-5-7-2) (2-3-5-1) (1) (3-2-5) (4-5-1-8)