Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplam değeri 1 Milyar 542 Milyon TL olan yatırımların toplu açılış töreni için geçtiğimiz günlerde Sakarya’daydı.

Sakarya’nın tarihi mitinglerden birine ev sahipliği yaptığını ifade edebiliriz. Onbinlerce insan havaya rağmen Demokrasi Meydanı’ndaki yerini almıştı.

Genç, yaşlı, kadın, çocuk herkes Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir kez daha huzur verdi. Sakarya’nın AK Parti’nin kalesi olduğu gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

Miting alanını dolduran onbinler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı coşku ve heyecan içerisinde dinledi.

Sevgi gösterileri, sloganlar eşliğinde yaklaşık 1 saatlik konuşmasıyla Batı’ya, terör örgütlerine, hayır cephesine sert eleştirilerde bulundu Erdoğan.

Konuşmasının son kısmında Sakarya’ya yine boş gelmediklerinin altını çizdi Erdoğan ve 1 Milyar 542 Milyon TL’lik yatırımların açılışını gerçekleştirdi.

Erdoğan konuşmasının bir bölümünde kadınların kaleyi içten fethetmelerini istedi. Kadınların bu seçim sürecinde çok çalışmasını beklediklerini söyledi.

Dedik ya Sakarya 16 Mart Perşembe günü yine tarihi günlerden birini daha yaşadı. Erdoğan bir kez daha geldiği Sakarya’da huzur buldu.

Bu tarihi miting yapılana kadar ‘hayır’ oylarının ‘evet’ oylarıyla denk olduğu görüşünü savunan bir kesim vardı.

Eminim gerçekleştirilen miting bu kesimi biraz da olsa kendilerine getirmiştir. Hep söylenir ya gerçekten Sakarya AK Parti’nin kalesi.

Referandum sonuçları için Sakarya’da sürpriz bekleyenleri hayal kırıklığına uğratır.

Hiç boşuna liselileri getirdiler, kamu kurumlarını tatil ettiler gibi ucuz bahanelerle avunmaya gerek yok.

Her şey açık ve net 16 Mart Perşembe günü Demokrasi Meydanı’nda görüldü.