1.AYAK: Birbirine denk safkanların bir araya geldiği bu koşuda, mesafenin de kısa olması yarışın her türlü sonuca açık olduğunun bir göstergesidir. Fotoda biteceğine inandığım bu zorlu mücadelede hazırlıklarına göre sıralamam ise KAİNAT, SALAMİS, VIOLIN, GIPSY DANGER, KÜÇÜK MATRA, İREM SU, THE DAUGHTER SUN ve MISS ELENI şeklinde olacaktır.

2.AYAK: Son koşusunu gösteriş- li bir şekilde kazanırken ilgililerinin yü- zünü güldüren ROCKET GIRL ile aynı koşunun dördüncüsü olurken form sıç- raması yaşadığını belli eden LET HER GO ikilisini ayırmadan yazmanız yeterli olacaktır.

3.AYAK: Kalitesine inandığım, aradan sonra bir yarış gören VANCOUVER, hazırlıklarındaki kendinden emin görünümüyle bu koşuyu kazanacak kı- vama geldiğini göstermiştir. Uzun aradan yarış görüp burası sıkı bir hazırlığa tabi tutulan ARMONDO ile yine uzun süredir koşmasa da yeterli işleriyle LAST SHADOW favorinin rakipleri olur.

4.AYAK: Yarış hayatlarına bu ko- şuyla başlayacak taylardan en hazır gö- rüneni STINGING STROKES öncelikle düşünülmeli. Yine kazanacak düzeye geldiği gözlenen MAHİRİM tek ciddi rakibi olacaktır.

5.AYAK: Sıklet dengelerine ve son form durumlarına göre DANCE, SKY MASTER, CANPETEK ve BOGDANOVIC sırasıyla şans tanıdığım safkanlardır.

6.AYAK: Aradan gelmesine rağmen güzel bir ikincilik elde edip bu yarışı için hazırlıklarını yeterli bulduğum CİHANDAR ŞAH, sıklet avantajıyla alternatif bankomdur. Yanına rakip düşünenler sı- rasıyla FIRTINA İBO, GEÇGELANNA, UÇAN REİS, APAS BEY ve STARBİR isimli safkanları dikkate alabilirler. Herkese bol şans diliyorum.

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-9-10-2-4-8-6-5) (11-8) (12-2-7) (3-2) (6-8-7-4) (6-3-2-5-4-8)