Sakarya Atatürk Stadı’nın ilk yağmurda boruları çatladı. Hakem ve Silivrispor’lu bazı futbolcular tansiyonu tavan yaptırdı.Hem 28 bin kişilik Sakarya Atatürk Stadı’nın akan çatısı hem de lig sonuncusu Silivrispor karşısında yaşanan beraberlik taraftarı çileden çıkardı. Konya Bölgesi Hakemi Aydın yönetimiyle maça damasını vurdu. Dillere destan mabedimizin hafta sonundaki hali yürek burktu. İlk yağmurda çatısı akan ve sığınacak yer arayan taraftarlar ayrıca Sakarya Atatürk Stadı’nda yaşanan beklenmeyen beraberlik karşısında kahroldu. Sakaryaspor lig sonuncusu Silivrispor maçında 2 puan bırakmasını kimse beklemiyordu. Sonuçtu sürprizdi. 2 puan uçup gitti. Birçok nedeni vardır elbet. Engin hoca durumu üstlendi. Sanıyorum biraz hafife alınmış Silivrispor. Almayacaksın. Atacaksın. Atacaksın sonra işine bakacaksın. Dün, nasılsa atarız derken kaçıra kaçıra nasıl atarıza döndü birden iş. Silivri, hem iyi kapandı hem iyi etkili konta yaptı. Çabuk adamlarıyla sonuca gitti. Kim der lig sonuncusu diye? Demez. Beykan’ın ortasında Ramazan Sal ilk golü salıverdi Silivri ağlarına. Yediğimiz ilk golde de yine Ramazan Sal var. Önde olduğu için topa çıkamadı. Çıkamayınca boşta kalan topu Silivrili arkadaş ağlara gönderdi.

HAKEMİN HEDİYESİ
Batuhan’ın bazukasında ıslak zemine çarpan top 79’da bizi öne geçirdi. Şimdi bu kalitedeki oyunculardan kurulu bu kadro bu maçı burada bitirmeliydi. Bitiremedik. Neden. Hakem Mustafa Aydın. Gözün aydın. Bir oyuncunun sakatlanması için illa ki rakip oyuncu mu olması lazım. Kendi takım arkadaşı sakatlayamaz mı? İşte çarpıştı yerde kaldı adam. Oyunun durması lazım. Kimse topu dışarı atmazsa bile hakemin oyunu durdurması lazım. Maçın görüntülerini izleyin. Tam çarpışma halinde o topa bakıyor. Yerde yatana bakmıyor. Kaleci yerde. Hemen düdüğünü çalıp oyunu durdurması lazım. Sakaryaspor’lu futbolcuların gol sonrası hakeme itiraz ederken hakem Aydın, çaresiz. Farkında değil. Görmemiş bile pozisyonu. Bakmadı çünkü pozisyona. Ellerini iki yana salmış ve tam bir çaresizlik içinde. Yardımcıları zaten hak getire. Golü atan adam golden sonra tribünleri çektiği hareketlere kayıtsız kaldı. Beraberlik golü tamamiyle Hakem Mustafa Aydın’ın hediyesi. Bize çaldığı penaltıda öyle. Mayhoş. Kurtarma penaltısı yani.

HANİ MAYHOŞ

Top vurmadan kaleci iki metre önde. Hani tekrar, yok. Aydın, tamamen dumura uğramış. Ve bizim Talha Mayhoş. Neden bu maçta yok. Kötü oynadı da o yüzden mi kesik yedi. Niğde maçında da iyiydi. Ben kadroyu görünce Engin hoca, lig sonuncusu için rotasyon yaptı diye düşündüm. Bandırma maçına saklıyor dedim ama öyle değilmiş. İlerleyen bölümde de almadı çünkü Mayhoş’u. Kafam takıldı. Acaba mayhoş bir durum var merak ettim doğrusu. İnşallah yoktur.