BU MAÇIN SAKATI VAR

Ligde son deplasmana hazırlanan Sakaryaspor bitime iki hafta kala puan kaybetme lüksü olmayan bir maça hazırlandı.Küme düşmüş Silivrispor maçı öncesi cezalı Beykan ve kadrodaki sakat oyuncuların fazlalığı en fazla kafasındaki 11’i bulmakta zorlanan Teknik Direktör Engin Korukır'ı düşündürüyor.

BEYKAN TAMAMLIYOR

Haftalar öncesinden ligden düşmesi kesinleşen Silivrispor için prestij maçı olsa da Sakaryaspor için matematiksel olarak şampiyonluk şansı devam ediyor. Yine matematiksel olarak Play-Off potası dışında kalma durumuda olan Sakaryaspor'da Ercüment, Ramazan Sal, Batuhan, Ferhat Kaya, Ferhat Yazgan ve Serdar Ümit Deniz'in sakatlıkları bulunuyor. Beykan Şimşek ise bu maçla birlikte cezasını tamamlayacak.

KALE VE ORTA SAHA

İstanbul deplasmanında Engin hoca Ercüment'in sakatlığı geçmediği taktirde kaleyi genç eldiven Aykut'a vermeyi düşünüyor. Defans dörtlüsünü bozmaması düşünmeyen Engin Korukır en çok ortasahada zorlanacak. Ferhat ve Serdar'ın durumları maç gününde netlik kazanacak. Tecrübeli iki oyuncusunu riske atmak istemeyen tecrübeli hoca bu ikili yerine Sezer ve Yunus Emre'ye şans verebilir. NAZIM AKTÜRK

Editör: TE Bilişim