ASKF Başkanı Yaşar Zımba tüm branşlarda şehir olarak başarılı bir dönem geçirdiğine işaret etti ve “İlimiz spor alanında ilerliyor. Futbolda, Basketbolda, Voleybolda, Kick Boksa, Boks, Karate, Judo, Güreş, gibi birçok spor dalında varız. Diğer branşlara da haksızlık yapmayalım ancak Sakaryaspor ve Büyükşehir Basket’i ayrıca tebrik ederim” diye konuştu ve Birlikte hareket etmeyi ancak öğrendik diyerek dikkat çekti.

İKİ ŞAMPİYONLU BİR ŞEHİR

Sakaryasporun şampiyonluk başarısından sonra, Sakarya büyükşehir belediyesi basketbol takımımızın aldığı şampiyonluk sonrası SASKF başkanı Yaşar Zımba tebrik mesajı yayınladı. Yaşar Zımba “spor alanında son yıllarda çok güzel başarılar kazandık. Şehrimizin iki takımı şampiyon oldu. Önce Sakaryaspor sonra ise Dev adamlar. Basketbolda alınan bu başarı son dönemlerde takım sporlarında sportif başarıya ihtiyacımız olduğu bu dönemlerde bizlere çok şeyler kattı” derken oldukça anlamlı bir söz etti ve “ Birlikte hareket etmeyi öğrendik” dedi ve bir yerlere gönderme yaptı.

 DESTEK OLUNURSA İSTENİRSE!

Zımba “Basketbol takımımızın aldığı başarıdan sonra istenirse ve destek olunursa neler yapılabileceğini bizlere bir kez daha kanıtladı. Sporda şehrimize yeni bir soluk, yeni bir heyecan geldi. Ferdi branşlar haricinde basketbolda aileler ve çocukların rahatlıkla spor salonuna giderek maç seyretme olanağı ile bu heyecana ortak olma duygularını geliştirdi. Sporda bir ve diri olmayı kenetlenmeyi aynı hedef doğrultusunda bir araya gelmeyi öğrendik. Aynı heyecanları yaşarken Sakaryaspor ve BŞB basketbol takımı ile aynı anda sevinmeyi ve az olsa üzülmeyi öğrendik. Hedefler doğrultusunda çalışarak neler başarabileceğimizi bir kez daha herkese kanıtladık” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim