Turnuvaya Tekirdağ, Çanakkale, İstanbul (Anadolu-Avrupa), Bursa, Edirne, Balıkesir, Kocaeli ve Sakarya illerinden toplamda 212 sporcu katıldı. Açılış seremonisinde bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın geçen sene başlattığı Anadolu Yıldızlar Ligi bu sene de devam ediyor. Eminim ki bu müsabakalarda yetişen çocuklarımızın arasından milli sporcular da çıkacak ve başarılı olacaklar. Müsabakalarda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Yüzme İl Temsilcisi Haluk Önem turnuvanın verimli geçtiğini belirterek “Gönüllü yüzme sporcu velilerimizin desteğiyle müsabakalara gelen misafirlerimize karanfil ve lokum ikramı yaptık. Yüzme sporu adına güzel bir haftasonu yaşıyoruz. 2003-2004 doğumlu kızlar ve erkekler, 2005-2006 doğumlu kızlar ve erkekler olmak üzere dört grupta Sakarya Yüzme İl Karması yarıfinale çıkmayı başardı” dedi.

 

Şampiyonada sporculara katılım belgelerini Vali Yardımcısı Recep Uzal ve İl Müdürü Salih Koşu beraber  verdi. Spor Şube Müdürü Bülent Kasım, İstanbul İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Kuzu, Adapazarı ilçe müdürü Fatih Çelikel şampiyonayı takip edenler arasında yer aldı.

Editör: TE Bilişim