Sakaryasporla ilgili bir çok projede önemli etkisi olan Erkan Pizrenli görevinden paylaştığı oldukça anlam yüklü mesajla Başkan İsmail Gürses ve ekibine dün veda etti. İstifa edeceği söylenen ancak imza yetkisi olduğu için şu an için görevde kalan Cihan Yıldıran’ın nasıl bir yol izleyeceği ise merak ediliyor. Hergün para sorunu yaşayan ve huzursuz olan Yeşil-Siyahlı yönetimde sıkıntıların sanıldığından büyük olduğu söyleniyor.

YÖNETİMDE GRUPLAŞMA MI VAR?

Geçen sezon Sakaryaspor’u şamyiyon yapan Teknik Direktör Osman Özdemir'in Halit Evin ve ekibi tarafından zamansız ve yersiz olarak Başkan İsmail Gürses ve ekibiyle anlaşarak takımdan etik olmayan bir şekilde gönderilmesine ilk tepki Erkan Pizrenli’den geldi. Özdemir’in yerine aylar önceden görüşülerek geçen hafta Engin Korukır’ın getirilmesinin Yeşil-Siyahlı kulübün içinde rahatsızlık yarattığı etkilerinin devam edeceği ve başka istifaların olacağı söyleniyor. Erkan Pizrenli’nin istifasının ardından yönetimde herkesin ayrı telden çaldığına haftalar önce dikkat çekene Cihan Yıldıran’ın da istifa etmeye hazırlandığı belirtiliyor.

İSTİŞARE KURULU DA BIRAKABİLİR

Yeşil-Siyahlı kulübe gelir getirme adına projeler hazırlayan ve çalışmalar yapan daha çok şehir dışında yaşayan Sakaryalılardan oluşan Akgün Altuğ, Alaattin Çelik, Ali Kaya, Erkan Pizrenli, Ersin Taranoğlu, Fahrettin Curoğlu, Faik Tunay, Fuat Birgen, Kadir Boy, Mekki Başak, Sadettin Tantan, Sıtkı Sakallıoğlu, Şansal Büyüka, Tuncay Karartı, Turan Sarıgülle, Yılmaz Vural’lı istişare kurulunun da artık Başkan İsmail Gürses’le birlikte çalışmayı düşünmediği konuşuluyor. Geçen günlerde yeni bir araya gelen istişare kurulunun sün günlerde yaşananlarlala ilgili olarak çok yakında kamuoyuna bir açıklama yapmaya hazırlanıdığıda artık dillendiriliyor.

Editör: TE Bilişim