Sezan başında şampiyonluk parolası ile yola çıkan ve büyük paralar harcayan Sakaryaspor'un son haftalardaki kötü gidişine büyük tepki veren Yeşil-Siyahlı taraftarlar Rüstemler Tesisleri'ne giderek futbolcular ve teknik heyetle bir görüşme yaptılar. Başkan İsmail Gürses ve ekibi ise olanları sadece seyretmekle yetindi.

Şanlı idmana ara verdi

Yeşil siyahlı futbolcuların Düzyurtspor maçı hazırlıklarını yapığı ilk idman sırasında tesislere gelen Tatangalar futbolcularla görüşme talebinde bulundu. Teknik Patron Tuncay Şanlı ise idmana mecburiyetten ara vererek futbolcularıyla birlikte taraftarlarla saha içinde bir toplantı gerçekleştirdi. Görüşmede Düzyurt maçı için 3 puan sözü de verildi.

 Başkan Gürses seyretti

Tribün liderleri futbolculara Sakaryasporun şampiyonluğu için birlik olmaya ve daha çok mücadele etmeye ihtiyaçlarını olduğunu belirterek yeşil siyahlı oyunculardan daha özverili oynamalarını istediler. Sakaryaspor Kulüp Başkanı İsmail Gürses, futbolcular ve taraftarların görüşmesini saha kenarında oturduğu sandalyeden yakından takip etti.

TARAFTARLAR MUHTIRA VERMİŞLERDİ: Sezon başında ve devre arasında büyük paralarla yapılan plansız ve programsız transferlerle gündem yaratan Sakaryaspor yönetimi hiçbir sorumlulukları yokmuş gibi davranarak bütün suçu takıma yükleyince Yeşil-Siyahlı taraftarlar da önce bildiri yayınladı sonra da dün soluğu Rüstemler Tesislerinde aldı.

Editör: TE Bilişim