Oyuna durgun başlayan ancak buna rağmen Mahir ve Ramazan’la net goller kaçıran Yeşil-Siyahlı ayaklara Nazilli Belediyenin file bekçisi ilk 45 dakikada gol şansı vermedi. Osman Özdemir’in yaptığı değişiklikler ve tribün desteği ile şahlanan Sakaryaspor sonuca son çeyrekte gitti. Rakipten Berkay son dakikalarda kızardı.

İLK YARIDA GOL YOK

TFF 2. Ligin 9’ncu haftasında temsilcimiz Sakaryaspor sahasında Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Saat 19.00’da başlayan mücadelede Sakaryaspor evinde aldığı 2 gollü galibiyet ile zirve takibini sürdürdü. İlk yarısı sönük geçen ve gol sesinin duyulmadığı maçın ikinci yarısında bambaşka bir Sakaryaspor izledik. Gol için yüklenen Sakaryaspor maçın sonlarına doğru beklediği gollere kavuştu. Oyuncu değişikliği sonunda çift santrfora dönen Sakaryaspor’un golleri Coşkun ve Beykan’dan geldi.

İKİ PERDELİK OYUN

Maçın ilk yarısında pek bir pozisyon yaşanmazken rakip Nazilli belediye vakit geçirmek için elinden geleni yaptı ve ilk yarı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor bastırmaya başladı ama 54. Dakikada kalesinde çok büyük bir gol tehlikesi yaşadı. Bu dakika Mert kaleci Ercüment’le karşı karşıya kaldı ama Ercüment iki hamlede topu bloke ederek arkadaşlarına moral verdi. İlerleyen dakikalarda Sakaryaspor’da Coşkun, Fatih ve son dakikalarda Ramazan Civelek oyuna alındı ve Sakaryaspor hareketlendi. Bilhassa soldan Yasir ve Beykan ikilisi maça damgasını vururken Sakaryaspor attığı iki şahane Haber Ömer golle geceyi taçlandıran taraf oldu.

Editör: TE Bilişim