Sakaryaspor dün salonda çalıştı. Bir şehir merkezinde gerçekleşen çalışmaya yeni transfer Alper Tursun ve İlyas Çakmak katılmadı. Oyuncular antrenmanın ilk bölümünde salonda 2 grup halinde kuvvet ve dayanıklılık çalıştı, ardından oyunculara bireysel ve takım programları uygulandı. Salondaki çalışmaya İlyas Çakmak ve Alper Tursun katılmazken kadrodaki tüm oyuncular yer aldı. Yeşil-siyahlılar akşam saatlerinde Rüstemler Tesisleri'nde yapacakları antrenman ile çalışmalarını sürdürecek.

YILDIRIM PESTİLİNİ ÇIKARDI

İlk etap kampını Rüstemler Tesisleri’nde sürdüren yeşil siyahlı futbolcuları Teknik Direktör Ahmet Yıldırım nezaretinde önceki günü adeta Yıldırım çarptı. Sabah kaleciler dahil uyguladığı çalışmada futbolcuların pestilini çıkardı. Kondisyon parkuru kurduran Yıldırım Sakaryasporlu futbolcuların ağır bir antrenmana tabi tuttu.

KONDİSYON PARKURU

3 Ağustos'ta Bolu'da kampa girecek olan yeşil siyahlılar bu tarihe kadar Rüstemler Tesisleri’nde günde çift antrenmanla devam etti. İlk etap kampında 6 günü geride bırakan Sakaryaspor'da ilk günlerin aksine çalışma temposu gün geçtikçe yükseldiği gözlendi. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım dün yaptırdığı parkur çalışması yeşil siyahlı futbolcuları oldukça yordu.

Editör: TE Bilişim