Bazı oyuncuların yönetim boşluğundan olumsuz yönde çok etkilendiğinin altını çizen Sakaryaspor Teknik Direktörü Necmettin sert, "Yaşanılan süreçten dolayı oyuncuların bazıları mesleklerinin futbolcu olduğunu bile unutmuş" dedi.
MOTİVE EDİYORUM
SAKARYASPOR'daki başarısızlığın temel sebeplerin birinin bazı oyuncuların yeteneklerinin bilincinde olmamasına bağlayan Teknik Direktör Necmettin Sert, "Bu arkadaşlarımızın tek eksiği, onlara yeteneklerini fark ettirecek motivasyonun olmayışı idi" dedi. Sert, göreve geldiğinden bu yana özellikle Antalya kampında oyuncularıyla sürekli konuştuğunu ve onlara yeteneklerini anlatmaya çalıştığını söyledi.
KAFALAR KARIŞIK
YÖNETİM boşluğundan kaynaklanan sorunların oyuncuların kafalarını da karıştırdığını savunan deneyimli teknik hoca, "Takımda bazı oyuncular var ki, hala futbolcu olduklarının farkında bile değiller. Genç olmalarından dolayı sorumluluk onlara ağır geliyor" diye konuştu. Bu sorunları aştıkları takdirde, takımın gerçek futbolunu sahaya koyabileceğini belirten Sert, çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini kaydetti.
SAKATLARIN DURUMU
SAKAT oyuncular hakkında da bilgi veren Necmettin Sert, Selim Çatalbaş'ın iç yan bağ ödem tedavi gördüğünü ve Ünyespor maçına yetiştirilmeye çalışıldığını belirtterek, "Sakat oyuncularımızdan, üst adale yırtığı olan Hamza Ok ve idmanlara başlayan Hakan Çalışkan'ı Bugsaş maçına kadar yetiştirmeye çalışıyoruz. Hakkı da çalışmalara başladı. Kerem Eryılmaz'ın tedavisi ise 2 hafta daha sürecek" dedi.

Editör: TE Bilişim