Ara transferin de hızlı takımı Sakaryaspor Spor Toto 3.Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarının ilk etabını tamamladı. 25 Aralık Pazar gününden beri Rüstemler Tesislerinde günde çift idman yaparak çalışan yeşil siyahlılar önceki akşam yaptıkları son çalışmanın ardından 3 günlük izne çıktı. 2 Ocakta yine buluşacaklar.

İlk etap turnuvayla bitti

Rüstemlerde başladığı ilk etap çalışmalarında önceki sabah core antrenman çalışan Yeşil Siyahlılar daha sonra tam saha dayanıklılık koşuları ile sabah çalışmasını tamamladı. Günün ikinci antrenmanında ise akşam Teknik Direktör Tuncay Şanlı nezaretinde 4 takımlı turnuva ile idmanı yapan Sakaryasporlu futbolcular antrenmanın sonunda ise yüksek tempolu dayanıklılık koşuları yaptı.

Antalya kampı Lara da

Bir haftalık çalışmanın ardından 3 gün izin yapacak olan Sakaryasporlu futbolcular ikinci yarının hazırlıklarının ikinci etabı için  2 Ocak'ta Antalya Lara Meles Otel'de kampa girecekler. Yeşil Siyahlılar 13 Ocak'a kadar hazırlıklarını burada sürdürdükten sonra Adliyespor karşılaşması için Ankara'ya hareket edecek.

4 Hazırlık maçı var

İkinci yarıya iddialı hazırlanan Sakaryaspor Antalya kampı süresince 4 hazırlık maçı yapmayı hedefliyor. 5 Ocak Perşembe günü 1.Lig ekiplerinden  Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Yeşil Siyahlılar 7 Ocakta Spor Toto 3.Lig ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Teknik Direktör Tuncay Şanlı 9 ve 10 Ocak tarihleri içinde maç ayarlanması yönünde istek de bulunduğu gelen haberler arasında.

Editör: TE Bilişim