Rüstemler Tesisleri’nde yapılan Kongre sakin ve huzurlu bir ortamda gerçekleşti. Mini futbol Sahası’nda düzenlenen kongreye eski başkanlar yöneticiler ve çok sayıda taraftar da izleyici olarak katıldı. 

Başkan İsmail Gürses ile başkanlığı aday olan Cevat Ekşi kongre yerine yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Gürses ve Başkan Adayı kongrede oy kullanacak olan ve kongreyi takip eden gazetecilerle tek tek bayramlaştı. Rahmi Şengül’ün okuduğu faaliyet raporunun oylanmasının ardından eski Başkanlardan Bülent Yılmaz ve Selahattin Aydın söz alarak kısa bir konuşma yaptılar. Daha sonra söz alan İsmail Gürses başkan adayı Cavat Ekşi ve yönetimi kurulu üyelerine başarılar dilediğini destekleyeceklerini söyledi. Yılmaz “ Biz bir bütünüz Ekşi ve yönetimine vereceğimiz destekle hep birlikte bir üst lige çıkacağız” diyerek Ekşi yönetimine destek verdiğini açıkladı. Ekşi’nin listesinin onaylanmasından sonra Divan Kurulu’nun ’un yeni başkanı Cevat Ekşi olmuştur açıklamasıyla Başkan Ekşi tebrikleri kabul etti ve yeni yönetim topluca objektiflerin karşısına geçti. Yola şampiyonluk için çıktıklarını söyleyen Başkan Cevat Ekşi “Sakaryaspor’u daha yukarıya taşımak için talibiz. Herkesi Sakaryaspor çatısı altında birleştirerek, aile olmak istiyoruz. Hakkını söke söke alan bir Sakaryaspor sözü veriyorum. Kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. Kazanan Sakaryaspor olsun” dedi. İlk olarak tüzük değişikliğine giden Ekşi “ Sakaryaspor kongrelerinin 175 kişilerle değil bin 500 2 bin kişiyle kongreler yapmak istediklerini sözlerine ekledi. 

YÖNETİM KURULU

Cevat Ekşi Cumhur Genç Kemal Ekşi Murat Filizfidan Hüseyin Aydınlı Halit Köseoğlu Sinan Karabaş Erkan Karabaş Erkan Sezgin Tayyar Çelik Yahya Albayrak Mücahit Özcan Burçin Şahindur İrfan Şimşek Erkan Ocak Olcay Sakallı Melih Dalkılıç Günay Yücel Mücahit Hünerli Serkan Kocaşakar Ertuğrul Kesiç Olcay Meriç Tayfun Zeki İsmail Bakkal Enes Çin Göksel Cihan Sercan Damar 

Editör: TE Bilişim