Sakaryaspor hepimizin. Başka bir Sakaryaspor’umuz yok. İyi günde kötü günde sevdalandık”

“Şükranlarımı sunuyorum”
“Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na eski bir başkan olarak katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Takımı sahiplendi ve elinden geldiğini en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Sakaryaspor’a destek veren başta taraftarlar olmak üzere iş adamlarına da şükranlarımı sunuyorum”

“1 yıl daha kaybedemeyiz”
Yaşlıca, “Küslükleri kenara bırakıp, Sakaryaspor etrafında sadece Sakaryaspor çıkarları için toplanmalıyız. Yanlışlar olabilir ancak bu yanlışlara takılmadan önümüze bakmalıyız. Sakaryaspor’un kaybeden bir yılı daha yok. Geçen sezon yapılan son aşamadaki hatalar ve şansızlıklardan dolayı 2. Lig’e çıkamadık. Bu yıl hiçbir şekilde mazeret olamaz ve 1 yıl daha kaybedecek durumda değiliz”

“Kimse Sakaryaspor’dan üstün değildir”
Yaşıca açıklamasının devamında, “Tedbirleri şimdiden alarak, egolarımızı kenara bırakıp, takımı en iyi şekilde oynatmalıyız. Herkes daha duyarlı ve sakin olmalı. Futbolcular üzerine düşenden daha fazlasını yapmalı. Çünkü bu forma herkse nasip olmaz. Teknik heyette Sakaryaspor formasının ağırlığının farkında varmalı. Kimse Sakaryaspor’dan üstün değildir. Biz her zaman her göreve hazırız. Sakaryaspor için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk bugünde yarında koymaya hazırız. Basın ile, iş adamları ile, siyasi ile, yerel yönetimi ile, taraftarı ile, STK’ları ile Sakaryaspor için bir bütün olmalıyız” şeklinde ortak çağrı da bulunup birlik mesajı verdi.

Editör: TE Bilişim