Sakarya Amatör spor kulüpleri federasyonu başkanı Yaşar Zımba Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüklerine atanan Kemal Ataç, Şükrü Özkan, Özgür Aygün, Murat Acar, Yavuz Cangır ve Mehmet Atmaca için tebrik mesajı yayınladı.

Spor kurumlarımızın; sporun içinden gelen liyakatli, işin ehli, kurumunu temsil yeteneğine sahip kişiler tarafından yönetilmesini yıllarca savunduk.

İlimiz sporcusu, idarecisi, antrenörü ve hakemi ile tam bir spor ve sporcu yatağı. Bundan sonra da ilimiz spor alanında başarılı olacak sporcu, hakem ve antrenörleri, idarecileri yetiştirecektir. Bu yetişen kişilerin ülkemiz sporuna yön verecek kişiler olacağına inanıyoruz.

İlimiz, sporcularımız haricinde Ankara’da, gerek yurt dışında yüz akımız olan idarecilere sahip, Spor genel müdürlüğünde olan daire başkanı Ömer Kalkan, Avrupa, Dünya Karate federasyonları hakem kurul üyesi Uğur Kobaş, Engelliler federasyonu başkanı  Arif Ümit Uztürk, yönetim kurullarında olan Orhan Bayraktar, Meydan Kobaş, Selim Özen gibi daha ismini yazamadığımız birçok spor adamına da sahibiz.

Bu vesile ile sporun içinden gelen beden eğitimi öğretmeni, antrenör ve hakem olan bu arkadaşlarımızı kutluyor, yeni görevlerinde başarılar dilerim.

Editör: TE Bilişim