Lütfen şu resimlere iyi bakın. Burası Büyükşehir Belediyesine bağlı Ekrem Karaberber Sakaryaspor alt yapı tesislerinin görüntüsü. Bu tesislerde sporcular kalıyor ve her hafta burada müsabakalar oynanıyor.

BU NE HAL BAŞKAN VE EKİBİ

Yeşil-Siyahlıların alt yapısı diye bir zamanlar büyük törenle açıldı. Adı da Rahmetli Ekrem Karaberber’in anısına onun adı verildi. Geleceğin Sakaryasporlu oyuncularını yetiştirmek adına Sakaryasporun alt yapısına tahsis edilen bu tesiste Sakaryaspor alt yapısı hem çalışıyor hem de burada maçlarını oynuyor. Ve bu tesisler yapılalı asırlar geçmedi. Daha dün bu tesisler hizmete girdi ve ne hale gelmiş durumda.

BU RESİMLERİ BİZ ÇEKMEDİK

Teknoloji gelişti. Şimdi akıllı telefonlar var. Kamera var, çekim var. Çok şeyler gizli kalmıyor. Ekrem Karaberber  sosyal tesislerinde gecen hafta  alt yapının Akademik maçlarını izleyen bir taraftar Karaberber tesislerinin alt koridorlarını, tuvaletleri görüntülemiş bize göndermiş. Resimleri sayfaya bize geldiği şekilde yayınlıyoruz. Yayınladığımız resimlere hiçbir şey yazmıyoruz. Yorumu size bırakıyoruz.

Editör: TE Bilişim