Başkan İsmail Gürses daha önce Tuncay Şanlı’yı ara transferde Sakaryaspor’a transfer edeceklerini beyan etmişti. Ancak hoca olarak takımın başına gelince Başkan Vekili Evin kimseye söz hakkı tanımadan “Tuncay bu takıma hoca olarak geldi. Futbol oynama gibi bir durumu söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

Ne yaptıklarını bilmiyorlar

Amatör Küme de yaşanmayan olayların kahramanlığına soyunan Sakaryaspor yönetimi sezon başında milyonluk bütçe ile kurduğu ve tecrübeli isimlerden oluşturduğu kadroyu hiçbir deneyimi olmayan Tuncay Şanlı ve teknik heyetine bırakırken Gürses’le arası pek de iyi olmayan Başkan vekili Halit Evin daha önce futbol oynayacağı belirtilen Tuncay Şanlı hakkında net konuştu. Evin Şanlı için “ Futbolcu olarak değil hoca olarak geldi” diyerek kimseye açık kapı bırakmadı.

Herkesin bir adamı var

Sezon başında Halit Evin’in desteği ile göreve gelen ve bu kadroyu oluştururken hoca dışında bütün yetkiyi neredeyse tek başına kullanan Sportif Direktör Özcan Kızıltan dahil tüm yardımcı hocalar yerinde dururken Yönetim bütün başarısız sonuçları tek başına İsmail Cem Cambaz’a yıktı ve gönderdi.Ancak Yeşil-Siyahlı kulüpte İsmail Öz Büyükşehir Belediyesine, Ali Gürsel ve kondisyoner Tansu Yağın Başkan Gürses’e yakınlığı ile biliniyor ve hala hiçbir şey olmamış gibi iş başındalar. 

Editör: TE Bilişim