Sakaryaspor Başkan Vekili Hüdaverdi Bahadır, "Sakaryaspor'un başarısını gölgelemeye çalışan Vanspor yönetiminden akla izana sığmayacak açıklamalar yapılarak, kendi başarısızlıkları ört bas edilmek istenmiştir. Maçın heyecanı ve atmosferi dışında, soyunma odasında yaşanan olaylar kısa sürede sakinleştirilmişti. Burada yaşanan olaylar anlık gelişmiş, sorumluları hakkında derhal inceleme başlatılmıştır." dedi.

Hüdaverdi Bahadır, protokol tribününde Vanspor yöneticilerine saldırıldığı iddialarına ise, "Protokol tribününde yöneticiye fiziki saldırı yapıldığı söyleniyor. Aksine, Vanspor yönetimi protokol tribününde en iyi şekilde ağırlanmış, maç sonu bizzat şahsım tarafından yemek daveti yapılmıştır. Yine yenilginin vermiş olduğu kompleksten olsa gerek Vanspor futbolcularının saldırıya uğradığı iddiaları başta olmak üzere tüm iddialar külliyen yalandır, iftiradır." dedi.

Hüdaverdi Bahadır sözlerini "Vanspor yönetimine buradan sesleniyorum. Sakaryaspor ve Sakarya'yı hedef alarak yaptığınız açıklamayı kabul etmiyor, sizleri vizdanızla baş başa bırakıyoruz. Koca bir şehri töhmet altında bırakıp, şanlı Sakaryaspor'umuza iftira atmanıza izin vermiyeceğiz. Bu bir futboldur. Yenmekte, yenilmekte vardır. Yenilginin vermiş olduğu endişeyle Vanspor taraftarlarını bu sözlerle sakinleştirip, Sakarya'nın imajına leke sürecek bu açıklamalarınızı esefle kınıyoruz. Vanspor'un bu açıklamalarından fırsat bılan diğer kuüplere de sesleniyorum. Birliğimizi kimsenin sarsamayacağı gibi, kimsenin gübü büyül Sakaryaspor camiasını lekelemeye yetmeyecektir." şeklinde noktaladı.

Editör: TE Bilişim