Yapılacak Genel Kurulda aday olmayacağının sinyalini veren Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’dan tüm Türkiye’ye örnek olacak bir öneri geldi. Usta ''Herkes Kendi Borcunu Kapatsın'' dedi. Yani “iyi yöneten kalsın kötü yönetenler ise elini kolunu sallaya sallaya gitmesin” demek istedi. Usta Kulüplerin kurtuluşu için yönetenlerin hesap verebilmesi ve bedel ödemesi gerektiğini ortaya koyarak kriterlerden ve reçetenin bir bölümünden bahsetti. Uzun süredir spor camialarında tartışılan bu öneri tüm ülkeden tam destek aldı. Ancak kulüpleri nemalanarak batıran, hiçbir sorumluluğu olmayan yönetenler buna razı olur mu? Bekleyip göreceğiz.

KOKUŞMUŞ SİSTEM İFLASTA

Eski başkanlara seslenen Trabzonspor kulübü başkanı Muharrem Usta "Kulübün ekonomik olarak iyi hale gelmesi gerekiyor. Bu kulübü bu hale kim getirdiyse, ben de dahil, kulübü kaç para borçla aldıysak o borçla bırakırım. Eski başkanlar da bunu yapsın. Bu kulübün 40 milyon euro borcu vardı. Ben de dahil tüm başkanlar çıksın ve yaptıkları borçları ödesin. Yeniden borç rakamını 40 milyon euroya indirelim. Herkes yaptığı borcu ödesin'' diye konuştu. Türkiye de gündem birden değişti ancak bu kokuşmuş ve iflas etmiş sistemden nemalananlar Usta’nın bu devrim gibi önerisine sıcak bakar mı? Kolay gibi durmuyor ve zaman gösterecek. 

KÖTÜ YÖNETENLERE ÖDÜL VERİYORLAR: Daha önce Sakaryaspor’u borç batağına batıran, transfer yasağına takan ve küme düşüren Halit Evin’le İsmail Gürses bugün hala bu üye yapısı ve Büyükşehir desteği ile Yeşil-Siyahlı kulübü yönetiyor, hesap vermiyorsa vah bu kulübün haline vah!

Editör: TE Bilişim