Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım yönetimindeki Sakaryaspor 2. Etap Bolu kampının son hazırlık maçını bugün TFF 2.Lig Kırmızı Grup temsilcisi Şanlıurfaspor ile oynayacak.

Bolu Termal Sahası’nda oynanacak olan müsabaka saat 16:00’da start alacak. Sakaryaspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım bugünkü maça yine as takımla çıkmayı düşünüyor. Ligde oynadığı 5 hazırlık maçından galibiyet alamayan yeşil siyahlılar Atatürk Stadı’nda Galatasaray, Rapid Bükreş ve Ankara Kızılcahamam Stadı’nda ise Bandırma’ya yenildi. Temsilcimiz Bugsaş, Ankara Adliye ile berabere kalarak galibiyet özlemine devam etti.

SAKATLAR VAR

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdüren Sakaryaspor’a iki futbolcudan kötü haber geldi. Bandırma maçında forma giymeyen Zahit’in kasığında Berk İsmail’in ise dizinde sorun sakatlık var. Adliye maçında sakatlanan Berk İsmail Ünsal ile Zahit Fındık’ın MR’ı çekildi. İki futbolcunun çekilen MR’ın ardından Zahit Fındık'da kasığında yırtık tespit edilirken bu oyuncunun 15 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Dizinde sakatlığı bulunan Berk İsmail'in ise bugün idmanlara başlaması bekleniyor. Zahit ve Berk İsmail'in Cumartesi günü oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında da forma giyemeyeceği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim