2. Sulh Hukuk  Mahkemesi, Sakaryaspor Kayyumu olarak Zafer Kolunsağ, Sinan Panta ve Avukat Yavuz Atmaca’yı atadı. Bu kayyum camianın beklentilerinin çok altında kalırken, kayyum için önerilen isimlerin bu görevi kabul etmediği öğrenildi.
DURUŞMA YAPILDI
SAKARYASPOR için 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin kararı ile 3 kişilik bir Kayyum heyeti oluşturuldu. Sakaryaspor Kulübü'nün kuyyum heyeti için önerdiği İsmail Yenice, Yavuz Köprülüoğlu, Selahattin Aydın ve Zafer Kolunsağ,  Baro'nun önerdiği 3 isimin yanı sıra  mahkemenin çağırdığı Adnan Şekerci, Aydın Zengin, Rauf Batuboylu, Burhan Severcan, Müdür Bilmez, Ayhan Kılıç, Tuncer Tepe, Sinan Panta'nın da katıldığı duruşma dün yapıldı.
HAKİME SORDU
YAPILAN duruşmada 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Hakimesi, çağrılan isimlere kayyum heyetinde görev alıp alamayacaklarını sordu. Alınan görüşlerin ardından mahkeme, Avukat Yavuz Atmaca, Sinan Panta ve Zafer Kolunsağ'ı Sakaryaspor kayyum heyeti olarak atadığını duyurdu. Öte yandan, Rauf Batuboylu ve Serdip Dokumacı'nın da mahkemeye kayyumda görev almak için talepte bulundu ancak, bu talep kabul edilmedi.
KABUL ETMEDİLER
GÜNLERCE spor kamuoyunun gündeminde yer alan eski başkan ve yöneticilerin çok uzağında bir kayyum heyetinin görevlendirilmesi hayal kırıklığına neden oldu. Bu kayyum camianın beklentilerinin çok altında kalırken, Sakaryaspor Kulübü'nce kayyum için önerilen isimlerin bu görevi kabul etmediği bilgisi alındı. Sakaryaspor kayyum heyeti 1 ay içinde kulübü yeniden bir olağanüstü kongreye götürecek.

Editör: TE Bilişim