Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 4 Milyona yakın para ödediğini açıklıyor. Stat gelirleri üç aşağı beş yukarı belli. İsmail Gürses ve Halit Evin’le birlikte yönetimden hatırı sayılır sıcak para girdisi yapıldığı fısıldanıyor. Buna rağmen Sakaryaspor’da futbolcuların peşinatlarının ancak yarısı ödendi. Maç başları olduğu gibi duruyor. Sözün kısası takım ortada rakamlar ortada. Nasrettin Hocanın kedi ciğer hesabı ya bu hesaplar doğru değil ya da söylenenler. O zaman söz artık Sakaryaspor yönetimine düşüyor ve tez elden tüm hesapları olduğu gibi ŞEFFAF bir şekilde kamuoyuna açıklamalı. Çünkü bu kulüp ve bu paralar bu şehre ait, yani kamunun malı kişilerin değil.

BİNDİK BİR ALAMETE!

Sakaryaspor’da Olağan Genel Kurul yaklaşıyor. Mayıs ayında Yeşil-Siyahlı kulüp yeniden seçime gidecek. Ancak kimse aday olmasın diye kulübün ne alacağı net olarak biliniyor ne de borcu. Geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor’u borçsuz devreden eski başkanlardan Selahattin Aydın mevcut yönetimden Yeşil-Siyahlı kulübün Dernek ve Şirket gelir-giderlerinin net olarak ortaya konulmasını gündeme getirdi. Fakat Başkan İsmail Gürses ve ekibinden ne ses geldi ne de seda. Yeşil-Siyahlı futbolseverler ise bu belirsizlik ve bu iflasa gidiş durumunu “Bindik bir alamete gidiyoruz galiba kıyamete. Yönetimde net bir açıklama bekliyoruz” diyerek özetliyor. 

KARAR DEFTERİNE YAZARAK GARANTİYE ALMIŞLAR! Söylentiler doğru ise bu kulüp bilerek şahıslara borçlandırılıyor ve yönetenler kulübü bırakmak istemiyor. Hatta kulübe yakın çevreler Başkan Gürses ve Evin’in alacaklarını karar defterinde kayıt altına aldığını bile dillendiriyor.

Editör: TE Bilişim