Adapazarı Korucuk Mahallesi'nde oluşturulan parkurda final yarışları öncesi servis alanında takımların stantlarını gezerek pilotlarla bir süre sohbet eden Vali Nayir, sporculara başarı dileklerinde bulunduktan sonra son yarışların startını da verdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, büyük çekişmeye sahne olan final yarışlarını 54 Otomobil Sporları Kulübü Derneği Başkanı Bilal Bakan ve yönetim kurulu üyeleri, Otomobil Federasyonu Gözlemcisi Tunç Tuncel, Korucuk Mahallesi Muhtarı Cevdet Koçak, sporseverler ve yetkililerle birlikte izledi.

19 Ekim Cuma günü başlayan ilk gün yarışlarında 3 etaptan oluşan 9,5 kilometrelik mukavemet etabını geçen sporcular, Cumartesi günü gösteri yarışlarına çıkarken, bugün de final parkurlarında ter döktüler.

27 kulüpten toplam 54 sporcunun yarıştığı Türkiye Off-Road Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, şampiyonanın takımlara olduğu kadar sporseverlere de büyük bir heyecan yaşattığını, Sakarya’nın sporun her branşında önemli bir merkez olmasının övünç kaynağı olduğunu belirterek, emeği geçenleri tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim