YASAK GELDİ

Tehlike kapıda. Alacakları için TFF’ye giden diğer oyuncuların alacakları için son kararı UÇK ( Uyuşmazlık Çözüm Kurulu) verecek ve davaları uzayacağı için şimdilik bu dosyalar Yeşil-Siyahlı kulübün transferlere engel gözükmüyor. Ancak bu paralar ödenmezse dosya sayısı artabilir.

KULÜP TFF İLE GÖRÜŞECEK

Uzun yıllar transfer yasağı yüzünden transfer yapamayan ve liglerde zor günler yaşayan Sakaryaspor’un transfer tahtasının yine kapandığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Geçen sezon devre arasında ara transfer öncesi de aynı sorunlarla boğuşan Yeşil-Siyahlı kulübün sorumluları bugünlerde TFF yetikilileri ile görüşerek dosya sayısının borç miktarını kesin öğrenmenin peşinde olduğu da belirtildi.

GÜRSES KAPAK DİYORDU

Başkanlığı dönemlerin tamamında transfer yasağı ile başı derde giren İsmail Gürses geçen sezon devre arasında ara transfer dönemi 4 Ocak tarihinde başlamasını karşın ilk transferini 23 Ocak tarihinde yaparken “Transfer yasağı var diyenlere kapak olsun” diyerek SGK ve Vergi borçlarından dolayı çıkan sorunu geçici “borcu yoktur” belgesini göstermiş ve gazetecilere gönderme yapmıştı. Şimdi işler yine karışık. NAZIM AKTÜRK

Editör: TE Bilişim