Mevcut kadrodaki futbolcularla temas geçen yönetim 20 Temmuz’da toplanmaları için oyunculara çağrı yaparken cumartesi günü Rüstemler Tesisleri’nde saat 16:00’de toplanacak olan Sakaryaspor saat 18:00’de ilk çalışmasını yapacak ve yeni sezon hazırlıkları birçok eksikle start alacak. 

Fatih süprizi

Sakaryaspor’da transfer tahtası henüz açılamamasına rağmen transfer hareketliliği sürerken Pazar günü ilginç bir gelişme yaşandığı spor basınına düştü. Sakaryaspor formasını iki sezon önce giyen kanat oyuncusu Fatih Özçelik ile bir görüşme gerçekleştiği ve görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Rüstemler Tesisileri’ne gelen Özçelik, Erkan Sezgin ile yaptığı görüşmenin ardından Sakarya’dan moralli ayrıldı. Geçen sene 3. Ligde Yeni Orduspor’da forma giyen 26 yaşındaki futbolcu ile anlaşılıp anlaşılmadığı konusunda bir açıklama yapılmadı. Sakaryaspor yönetimi Fatih Özçelik’ten önce ise yine Rüstemler’de Amed Sportif’ten 26 yaşındaki solbek Oğuz Çetinkaya ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. * Yaşar İZMİRLİ

Kastamonu şokta

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kastamonuspor’a transfer yasağı geldi. Transfer yasağıyla şoka giren Kastamonuspor dış transferde 5 oyuncuya imza attırmıştı.

Kaptan bize kaldı

Üç sezondur Sakaryaspor forması giyen kaptan Ferhat Yazgan dördüncü sezon yine bizimle. Almanya’dan Türkiye’ye dönen Yazgan dün Rüstemler Tesislerinde yönetici Erkan Sezgin ile bir görüşme gerçekleştirdi. Olumlu geçtiği öğrenilen görüşmenin ardından Ferhat Yazgan’ın yeni sezonda takımda kalacağı gelen bilgiler arasında.

Ver parayı başkan
Sakaryaspor’da kalmasını çok istediğimiz Berkaycan’a bugün için 236 Bin TL ödeme sözü verildi. 
Sakaryaspor’da geçen sezonun en iyisi Berkaycan Değirmencioğlu ile görüşen yönetim olumlu sonuç aldı. Geçtiğimiz sezon 31 maçta forma giyen ve sıfır hatayla iz bırakan defans oyuncusu ile görüşme yapan yönetim yeni sezon ve eski alacakları ile ilgili Değirmencioğlu ile anlaşma sağladı. Yönetim bugün için Berkaycan’a 236 Bin TL ödeme sözü verdi, bekliyoruz. 

Editör: TE Bilişim