2017-2018 Futbol sezonu için Osman Özdemir şampiyon takımı Rüstemlerde topluyor

Teknik Direktör Osman Özdemir’in raporu doğrultusunda Fahri Tatan, Hakan Akman, Anıl Çetin, Hüseyin Bilge, Aykut Kıratlı ve Furat Koç sezon kampına çağrılmadı. Ancak Sakaryaspor’un ön protokol yaptığı Fenerbahçe’nin gençleri Yasir Subaşı ve Beykan Şimşek’te bugün idmanda olacak. Randevu saati 15.00.

ÖNCE TANIŞMA SONRA İDMAN

Yeni sezon öncesinde takıma 9 takviye yapılırken kadroda düşünülmeyen isimlerde belli oldu. Teknik Direktör Osman Özdemir’in raporu doğrultusunda Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimler yeni sezon öncesinde takım arayışlarına başladı. Öte yandan iki kaleciyle de yolları ayıran yönetimin Sakaryaspor’un U16 takımındaki milli kalecisi Emircan Seçkin’i A Takım kadrosuna aldığı öğrenildi. Bugün Özdemir önce takımıyla tanışacak sonra Rüstemlerde sezona ilk idmanla merhaba diyecek.

İLK ETAP RÜSTEMLERDE

Sakaryaspor yeni sezon için bugün Rüstemlerde 15:00'te topbaşı yapıyor. Şampiyon kadrosuna kaleciler Ercüment Kafkasyalı, Ferhat Kaya ve oyuncular Ramazan Sal, Sezer Bodur, Tufan Kelleci, Cem Ekici, Ramazan Çevik, Yasir Subaşı ile Beykan Şimşek’i katan Sakaryaspor bugün sahada olacak. 27 Temmuzda hazırlıklarını sürdürmek üzere Bolu'daki 2. etaba geçecek olan Yeşil-Siyahlılar 9 Ağustosta Sakarya'ya dönerek Rüstemler Tesisleri'ndeki son etaba geçecek ve Lige evinde hazırlanacak.

Geçen sezon 3.Lige veda eden Sakaryaspor’un yeni sezon öncesi hazırlık maçı programı ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Editör: TE Bilişim