1Milyon nakit ve 2 futbolcu karşılığında Burak Bekaroğlu’nu Başakşehir’e vermeyi planlayan Yeşil-Siyahlıların defansa Sakaryaspor’un altyapısından yetişen Manisaspor’da oynayan Hüseyin’le görüşüldüğü ve söz kestiği iddia edildi. Bu arada Şanlıurspor’da top koşturan sol bek Şaban Özel’in de gelmeye hazır olduğu ancak çok yüksek rakamlarda dolaştığı söyleniyor.

BURAK TAKAS YOLUNDA

Biten sezonu Play-Off şampiyonu olarak tamamlayan Sakaryaspor Spor Toto 2.Lig için transfer hareketinde kolları erken sıvadı. Yaşanan şampiyonluğun ardından yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçen Yeşil-Siyahlıların gündeminde öncelik Burak Bekaroğlu’nun Başakşehir’e verilmesi var. Genç futbolcu için Başkan İsmail Gürses’in İstanbul ekibinden 1 Milyon para ve kiralık oynayan Cihan Yıldız ile Hüseyin Altuğ’u istediği öğrenildi.

ŞABAN 500 BİN TL İSTİYOR

Yeşil-Siyahlı kulüpte yetişen ve bu sezon PTT Liginden 2.Lige küme düşen Şanlıurfaspor’da oynayan Şaban Özel’in ailesi ve menajerlerinin de Başkan İsmail Gürses’e tecrübeli oyuncunun tekrar yuvaya dönmek istediğini bildirdiği ifade ediliyor. Ancak Şaban Özel’in ilk görüşmede 600 bin TL’den kapı açtığı daha sonra ise 500 bin TL’ye indiği de belirtiliyor. Yönetim içinden bu transferin gerçekleşmesi için büyük çaba harcamalarının olduğu da söyleniyor.

HÜSEYİN KESİN GELİYOR

Bu arada yeni sezon öncesi olağanüstü Genel Kurula giderek yönetim kadrosunu güçlendirmek isteyen Başkan İsmail Gürses’in hoca konusunda Osman Özdemir’le kesin olarak anlaşacağı ısrarla hatırlatılırken Manisaspor’dan Sakaryaspor’un eski futbolcularından Hüseyin Tok’u takıma kazandırmaya hazırlandığı da konuşuluyor. Gürses ve ekibinin tecrübeli defans oyuncusu Hüseyin Tok’la her konuda anlaştığı da spor severlerce artık dillendiriliyor.

Editör: TE Bilişim