Tuncay Şanlı'nın ayrılmasının ardından Sakaryaspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Osman Özdemir Yeşil Siyahlıların 3-1 kazandığı maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu ve “ Zirvede kalma adına seri galibiyetlere ihtiyacımız var. İşimiz zor” diyerek mesaj verdi.

ŞANLI’YI DA UNUTMADI

İstanbul da gelen 1-3’lük galibiyet sonrası yüzlerin güldüğü Sakaryaspor da Teknik Direktör Osman Özdemir maç sonu yaptığı açıklamada, “Öncelikle bugün alınan galibiyette oyuncularımız kadar Tuncay Şanlı hocamızın da katkısı var. İlk 45 dakikada oyun tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Golü bulduk ilk yarıyı önde kapattık. Ancak ikinci yarıda beklenmedik gol yedik. Sabırlı bir şekilde maçta mücadelemizi sürdürdük ve son 10 dakikada bulduğumuz gollerle maçı kazandık” diye görüş bildirdi.

DEVAMI GELMELİ DEDİ

Sultanbeylispor’un ikinci yarının başında bulduğu golle oyun düzenlerini bozduğuna dikkat çeken Özdemir sonradan oyuna giren oyuncuların da oyuna pozitif katkı yaptıklarını söylerken şans faktörünün de yanlarında olduğunu belirtti. Özdemir  “Zirveye tutunabilmek için önemli olan bu galibiyetleri sürdürmek bir seri haline getirebilmektir. İçeride oynayacağımız iki maç var önümüzde ve kolay gibi duruyor ancak önceki hafta Afyonspor’a yenildiğimizi de unutmamak lazım”  diyerek erken uyarı yaptı.

Editör: TE Bilişim