İŞTE YAPILAN O AÇIKLAMA:

ELBET BİR GÜN...

Utanma duygusu bir insanın ve topluluğun en önemli değerlerindendir. Fakat son yaşanan olaylarda görmekteyiz ki yüzlerinden fel fecirleri gitmiş utanma ve ar duygularını kaybetmiş zavallı bir güruh hakkımızda ilk yarı olduğu gibi karalama kampanyası başlatmış, yalan ve iftiraların bini bir para olmuştur!

İlk yarıdaki müsabakadan önce Amedspor’a şehrimizde gereken misafirperverlik fazlasıyla gösterildi. Hatta şehrimizde kamp yapan takımlarına kullanmaları için kendi tesislerimiz bile tahsis edildi. Bütün sağduyulu yaklaşımlara rağmen maçın 80’nci dakikasında oyundan çıkan oyuncunun kışkırtmaları sonucu kısa süreli bir gerginlik yaşandı ve bu gerginlik de uzun sürmedi.

Ayrıyeten maç sonunda güvenlik güçleri ile arbede yaşan Amedspor kafilesi bu anları videoya kaydederek ‘taraftar soyunma odasını bastı’ ‘yöneticiler saldırdı’ ‘maçtan önce tehdit ettiler’ gibi daha kendi içerisinde tutarsız bilgiler ile medyada algı oluşturmuş ve ikinci maç için gergin ortam hazırlamışlardır.

Geçtiğimiz maçta ise kafilemiz daha stada girer girmez saldırıya uğramış, saldırılar daha sonrasında ısınırken ve maç içinde planlı ve kasten devam etmiştir. Saldırılar o kadar çığrından çıkmıştır ki; görüntülerle de sabit olmak üzere 72 numaralı futbol teröristi oyuncularımıza kesici bir aletle saldırmaktadır.

Buradan oyuncularımızın defalarca uyarmasına rağmen kesici aleti rakipten almayan ve maçı oynatmaya devam eden hakeme seslenmekteyiz; Bu saatten sonra ancak düdüğünü duvara asarak yeşil sahalarda bıraktığın onurunu geri alabilirsin!

Maçın sonrasında ise yalan söylemekten çekinmeyen, her türlü iftira ve karalamalarda yüzü dahi kızarmayan Amedspor, olayları futbolcumuz Dilaver Güçlü’nün Bozkurt işareti yapmasına bağlamış ve arlanma duygusunu kaybettiğini bir kez daha ispatlamıştır. Ki olaylar zaten bunun çok öncesinde başlamıştır.

Ey süreçlerin şımartılmışları!

Bu maçtan sonra üzülerek söylüyoruz ki, Gaffar Okkan’ı şehit eden zihniyet topraklarımızda yeniden hortlamıştır. Maalesef ki, cennet vatanımızın güzide topraklarına hayvan gübresi kadar faydası olmayan zihniyet futbol sahalarına kadar inmiştir.

Ama unutmayın! Bu ülkede;
Ne ruhu, ne de duruşu; parayla, makamla satın alınamayan Tatangalar var! Ciğerine kadar satılık olanlar, herkese bir etiket belirler. Faşizm ordusunun en önünde bayrak taşıyanları da bize ‘faşist’ etiketini vurmaya çalıştı.Ama gerçeklerin gün yüzüne çıkma gibi bir huyu vardır!

İlk maçta iftiralar üzerinden bizi hedef alan sözde ‘aydınların’ üç maymunla da ayrı ayrı olan münasebetini keyif içerisinde izlemekteyiz!

Son olarak bilinmelidir ki;

Tatangalar 1990 yılında kurulmuştur ve gitmediği tek bir deplasman bile yoktur!

Elbet bir gün Mansur Çalar, elbet bir gün...

Yeşil-Siyah Saygılarımızla;

TATANGALAR & 1965 SAKARYA TARAFTARLAR DERNEĞİ

Editör: TE Bilişim