12 Bingölspor maçı öncesinde bir radyo programına konuk olan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakaryaspor kadrosunun şampiyonluk için yeterli olduğunu hatırlatarak “ Bu kadro eğer direk şampiyon olamadıysa yönetimdeki hatalar yüzünden olamadı ve Play-Off oynamak zorunda kaldı” diye eleştiri getirdi. Toçoğlu maçta İsmail Gürses’le fazla muhatap olmadı.

YÖNETİMSEL HATALARDAN

Son 12 Bingölspor maçına 5 dakika geç gelen ve maçın sonunu beklemeden ayrılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu harcanan büyük paralara rağmen Sakaryaspor’un lider olarak bir üst lige çıkamamasının sorumlusu olarak İsmail Gürses ve yönetimini gösterdi. Daha çok Başkan vekili Erol Aydın’la sohbet eden Toçoğlu’nun protokolde Gürses’e yakın oturmadığı pek sohbet yapmadığı da bir hayli dikkat çekti.

İŞ ADAMLARINA SESLENDİ

Bu arada kulübün mayıs ayı içindeki 2 milyona yakın ödemeleri için ise iş adamlarından ses çıkmaması da Başkan Toçoğlu ve İsmail Gürses’in moralini bir hayli bozmuş gözüküyor. Toçoğoğlu ve Gürses yapılan çağrıya cevap gelmeyince son bir kez daha Şehrin iş adamlarından destek beklediklerini yineledi. İkilinin Play-Off öncesinde sporculara ödemelerin yapılması için çareler aradığı da özellikle vurgulandı.

Editör: TE Bilişim