Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 2. haftasında karşılaşacakları Trabzonspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. 15 Ekim Pazar günü Sakarya’nın tarihi bir güne tanıklık edeceğinin altını çizen Akgün Altuğ, tüm Sakaryalı taraftarları Serdivan’da oynanacak mücadele öncesi takıma destek olmaya davet etti. Altuğ, taraftarlarının desteğiyle Süper Lig’deki ilk galibiyetleriyle tanışacaklarını söyledi.

Sakarya basketbolunda milat

Akgün Altuğ, 15 Ekim Pazar gününün Sakarya basketbolu için bir milat olacağını kaydederek şunları söyledi: “Şampiyon olarak yükseldiğimiz Basketbol Süper Ligi’nin ilk maçını geçtiğimiz hafta Demir İnşaat Büyükçekmece’yle oynadık. Maçın genelinde üstün bir oyun ortaya koymamıza rağmen son periyotta sonuca ulaşamadık. Bu mağlubiyeti telafi edecek kaliteye sahibiz. Çok zorlu bir sezon olacak ancak biz bu zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. İnşallah haftasonu Trabzonspor’la oynayacağımız maçla da Süper Lig’deki ilk galibiyetimize ulaşacağız” dedi.

Taraftalarımızla buluşuyoruz

Maçların 5 bin kişilik salonda oynanacağını dile getiren Altuğ, “Daha öncede ifade ettiğimiz gibi maçlarımızı Serdivan’da bulunan Sakarya Spor Salonu’nda oynayacağız. Taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. 15 Ekim Pazar günü de Süper Lig’de ilk iç saha maçımıza çıkacağız. Salonu dolduralım. İnanıyoruz şehrimizin ve taraftarlarımızın desteğiyle basketbol takımımız daha iyi yerlere gelecektir.”

Editör: TE Bilişim