Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 4. haftasında Tofaş ile karşılaşacak. 29 Ekim Pazar günü Sakarya Serdivan Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 15.15’te başlayacak. Ligin geride kalan 3 haftasında 2 galibiyetle 4.’ncü sırada bulunan Büyükşehir, ligin tek namağlup takımı Tofaş’ı yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesi takımın genç isimleri Metecan Birsen ve Can Kormaz değerlendirmelerde bulundu. Korkmaz, galibiyet serisini Tofaş maçıyla devam ettirmek istediklerini söylerken, Birsen ise seyircilerin desteğiyle maçı kazanacaklarını ifade etti.

Çalışmalara devam ediyoruz

Can Korkmaz, “İlk hafta kötü bir mağlubiyetle başladık. O maçı da kazanabilirdik hatta kazanacak duruma geldik. Bu mağlubiyeti Giresun deplasmanında kazanarak telefi ettik. İyi durumdayız. İki maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. TOFAŞ lige çok iyi başladı. Namağlup takım. Değişik savunma türleri uyguluyorlar. Buna göre çalışıyoruz. Kendi seyircimizin önünde enerjimizle bu maçı kazanmak istiyoruz” diye belirtti.

Seyircimizin desteğiyle kazanacağız

Genç forvet Metecan Birsen ise, “Takımımızın durumu gerçekten süper. İlk maçta şanssız bir mağlubiyet aldık. Fakat son iki maçımızı kazandık. İyi gidiyoruz. İyi çalışıyoruz. Şuan herkesin durumu gayet iyi. Moral olarak da hazırız. TOFAŞ maçını da seyircimizin desteğiyle kazanacağız. Umarım TOFAŞ maçında seyircilerimiz salonu doldururlar. Gerçekten bize büyük güç katıyorlar” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim