Sakaryaspor’dan yasal faizlerle 1 milyon liranın üzerinde alacağı bulunan Taner Demirbaş, anapara olarak bilinen 750 bin lirada diretiyor. Demirbaş’ın Bursa’da bulunan avukatının önceki gün Başkan Selahattin Aydın’ı telefonla arayarak “Şartları kabul ediyor, yazıyı gönderiyoruz” demesi umutlu bekleyişe yol açtı. Ancak dün akşam saatleri itibariyle Demirbaş ya da avukatından Sakaryaspor’a  ulaşan bir belgeye rastlanmadı.

Demirbaş krizinin yanında vekaletleri İstanbul’da bir avukatta bulunan futbolcuların sayısı da en son 10 olarak yansıdı. Daha önce 4-5 futbolcu olarak belirtilen sorunlu dosya sayısının bir anda artış göstermesi dikkat çekti. Sakaryaspor’un transferi açma fırsatı, alacaklı futbolcularla yarı yarıya ödeme koşulunda tıkandı. Üstelik yönetim, alacağının yarısına razı olan teknik adam ve futbolcuları da düşünerek ayrıcalık yapamıyor.

Açamadınız

der mi? Der

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 15 Ağustos ve yarı yarıya ödeme koşullarında alacaklı teknik adam ve futbolcuları ikna etme kararlılığı göstererek yeniden kulüp başkanı olan Aydın’a “5 milyonla çözeriz dediniz, verelim dedik ama siz transferi açamadınız” diyebilir.



Aydın her an

havlu atabilir

Sakaryaspor Başkanı Selahattin Aydın’ın olağanüstü genel kurul kararı alabileceği ifade ediliyor. Yönetimdeki kurmaylarıyla görüşen Aydın’ın “Taner Demirbaş diretirse bu iş yatar. Transferi açamadığımız noktada da burada olmamızın anlamı yok” dediği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim