Başkan İsmail Gürses il dışında kamp kurdu transferler için yoğun bir çalışma içinde. Tuncay Şanlı ise takıma sabah akşam kondisyon yüklemenin peşinde. Bu arada Antalya kampında hazırlık maçlarının programı da yavaş, yavaş belli oluyor. İlk rakip PTT 1.liginden düşmeye oynayan Mersin İdmanyurdu.

Takımın pestili çıkıyor

Sabah akşam çift idmanla ikinci yarıya hazırlanan Sakaryaspor da moraller oldukça yüksek ve oyuncuların ağır geçen antrenmanlara rağmen neşeli oldukları görünüyor. Önceki gün sabah Yüzme havuzundaki fitness salonunda ağırlık çalışan futbolcuları Antrenör Tuncay Şanlı öğleden sonra saha çalışmasına aldı.Oldukça yüklemeli geçen idmanda oyuncuların tamamının hazır olduğu soluk soluğa kaldıkları da dikkatlerden kaçmadı. Talha ve Ferhat ise İsmail Öz’le altyapıda özel çalışıyor.

Yenilerde takıma katıldı

Fahri Tatan ve Fatih Özçelik’in Rüstemlere gelerek kampa girdiği, takımdan ayrı çalıştığı gözlenirken Zafer Aydoğdu’nun önceki günkü idmana sakat olduğu için katılmaması da dikkat çekti. Bu arada 2-13 Ocak 2017 tarihlerinde Antalya Lara Melas Otelde kamp yapacak Sakaryaspor’un hazırlık maçlarında oynayacağı ilk rakibi de Mersin İdmanyurdu oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un da maç için Yeşil-Siyahlılara teklifte bulunduğu ve Tuncay Şanlı’nın bu teklifi değerlendireceği öğrenildi.

ŞİMDİ SERDAR BEKLENİYOR: Tuncay Şanlı nezaretinde çift idmanla ikinci yarı çalışmalarını sürdüren ve  her geçen gün tempoyu artıran Sakaryaspor da şimdi tüm gözler kaleci Serdar Kulbilge’nin takıma katılmasına çevrildi ve bu transferin bugün yarın bitmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim