Kaleci Ozan Öztürk’ü yeterli görmeyen Başkan İsmail Gürses ve ekibi defansa stoper, bir sol ön, bir oyun kurucu ve bir de Ferhat’ın yerine ön libero almak için çalışmalara start verdi bile.

Öncelik atan ve tutanda olacak

Mert Nobre’den umudunu kesen Sakaryasor yönetimi devre arasında alacağı golcüler arasına Semih Şentürk’le birlikte Çorum Belediyespor’dan Yakup Alkan, Sakaryalı Yaser Yıldız ve Kemerspor’lu Umut Dilek’i aldı. Ligin en az gol yiyeni Ozan Öztürk’ün yerine kaleye de sezon başında da adı geçen Serdar Kulbilge’nin listede yer aldığı özellikle dillendiriliyor.

Her kafadan bir ses çıkıyor…

Antrenör Tuncay Şanlı’dan gelecek rapor beklenirken daha şimdiden bazı futbol menajerleri Başkan İsmail Gürses ve ekibine defans için Trabzonspor’u eski oyuncu Giray Kaçar’ı tavsiye ettiği de gelen haberler arasında yer aldı. Bu arada Yeşil-Siyahlı kulübün orta saha için Orhangazispor’lu Yasin Elmas’la birlikte TS’lu Abdülkadir Ömür’le de ilgilendiği söyleniyor.

Menajerler şimdiden iş başında

Ara transferler için kolları sıvayan Sakaryaspor’un kadrosuna takviye isteği birçok menajerin iştahını kabartırken Yeşil-Siyahlı kulübe futbol camiasının yakından tanıdığı oyuncuları pazarlamaya çalıştığı görülürken başkan Gürses ve ekibinin Fenerbahçe kulübünün altyapısından da bazı futbolcuları transfer etmeye hazırlandığı ısrarla belirtiliyor.  

 İZLEME EKİBİNİN LİSTESİ YOK MU? Tuncay Şanlı ve takımı ilk yarının son maçına günde tek idmanla devam ederken Sakaryaspor yönetimi Tire1922 Takımı’nda forma giyen hücum oyuncusu Hakan Yağmurkaya ile birlikte yine aynı takımın golcüsü Gökhan Erdöl ve Fenerbahçe’nin genç yıldızı Ramazan Civelek’e teklif götürmeye hazırlandığı konuşuluyor. Ancak Yeşil-Siyahlı kulübün izleme komitesinden bu konulurda görüş alınıyor mu? Alınmıyor mu? Bilinmiyor.

Editör: TE Bilişim