Douglas, “Eski takımına karşı oynarken kesinlikle kazanmak ister ve motive olursun. Anadolu Efes maçında takım olarak kazandık ve arkadaşlarımın bana büyük yardımı oldu” dedi.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son 3 maçı kazanan ve ülkemizi FİBA Europe Cup’ta temsil eden Adatıp Sakarya Büyükşehir Basketbol’un yıldız oyuncusu Toney Douglas takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar NBA’de oynayan tecrübeli oyun kurucu Douglas, “Geçtiğimiz sezon Play-Off oynayan bir takımız. Uzun bir sezondayız. Play-Off oynamayı tabii ki bu sezonda bekliyoruz. İki kulvarda yarışıyoruz. Maç maç düşünmemiz ve odaklanmamız gerekiyor. Güçlü bir şekilde sahada yer alıp her maç ayakta kalmaya çalışıyoruz. Bu şekilde oynamayı sürdürerek sonuçların ne olacağını göreceğiz” dedi.

Rolüm sahada liderlik

Douglas, “Genç bir takıma sahibiz. Benim rolüm takımın sahadaki lideri olmak. Grubun en tecrübeli oyuncusuyum. Genç arkadaşlarımız elbette bazı hatalar yapıyorlar. Kendilerini hızlı bir şekilde geliştirmeliler. Benim sahadaki oyunum bu konuda onlara örnek olacaktır. Hem oyunda hem dışarıda onlarla birlikteyim. Beni gözlemlemeleri onları daha iyi yapacaktır” dedi.

Her zaman fazla çalışıyorum

Eski takımı Anadolu Efes karşısında 36 sayı, 7 asist ve 4 ribaundlık performansı ile galibiyetin mimarı olan Douglas, “Efes maçına özel ekstra bir hazırlık yapmadım. Ben her zaman fazla çalışıyorum. Efes maçı bizim için sadece lig maçlarımızdan birisiydi. Eski takımına karşı oynarken kesinlikle kazanmak ister ve motive olursun. Anadolu Efes maçında takım olarak kazandık ve arkadaşlarımın bana büyük yardımı oldu” dedi.

Taraftarımıza minnettarım

Douglas, “Son derece sadık taraftarlara sahibiz. Bazen arka arkaya maçlar kaybediyoruz, bazen kazanıyoruz. Onlar ne olursa olsun bize inanıyorlar ve desteklemeye geliyorlar. Onlara minnettarız. Onlarsız olmuyor. Bize daha çok galibiyet için destek olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim