ATATÜRK BİZE KALSIN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Gençlik buluşmasında stadyumlardan 'arena' isminin kaldırılması için talimat verdiğini söyledi. O zaman Bizim Sakarya Gazetesi olarak önerimiz bitmek üzere olan yeni Stadın adı da Atatürk Stadı olsun.  Sosyal Medya da Yeşil-Siyahlı taraftarlarda aynı görüşte ve iş sadece alınacak karara bağlı. Haydi bakalım var mısınız? Atatürk Bizimdir Bizim kalsın..

TÜM STATLARDAN KALKIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kasımpaşa Stadyumu'nda Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a talimat verdiğini söyleyip, statlardan Arena isminin kaldırılacağını açıkladı. Adının doğup büyüdüğü Kasımpaşa'daki stadyuma verilmesini anlatırken "Arena"  kelimesine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  "Arena değil burası, stadyum. Biz 'Arena'lara karşıyız. Bakana da talimatı verdim. Arenalarda geçmişte neler yaptıklarını bilirsiniz değil mi, insanları parçalattırdıklarını biliyorsunuz. 'Arena' isimlerini stadyumlardan kaldıracağız. Ne demek 'Arena' ? Bizim dilimizde böyle bir şey yok." diye konuştu.

ARENAYI İLK DEĞİŞTİREN GS

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Statlardan Arena ismi kalkacak" talimatının ardından stadının ilk ismini değiştiren kulüp Galatasaray oldu.Galatasaray Yönetim Kurulu, Başkan Dursun Özbek’in isteği üzerine özel gündem maddesi ile toplandı. Toplantı sonrası Türk Telekom Arena’nın ismini değiştirme kararı alındığı duyuruldu. Bizlerde Bizim Sakarya Gazetesi Spor Servisi olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş Savaşı'nın eşsiz komutanı, Büyük Önder ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyor ve tüm Sakarya’yı tarihine atasına sahip çıkmaya davet ediyoruz.  

Editör: TE Bilişim