Sakaryaspor kendisinin olmayan stada Naim Çınar’ı müdür atadı. Ancak resmiyette hiçbir yetkisi yok

OLUR MU? OLUR!

Yeşil-Siyahlı kulüp Çınar’ı resmi internet sayfasından stat müdürü olarak gösterirken buna karşılık Toki’den stadı devir alan ve tüm hakları elinde bulunduran Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ise yeni Atatürk Stadının tüm sorumluluğunu Valilik oluru ile Spor uzmanı Özkan Akdeniz’e verdi.

RESMİ SİTEDEN DUYURDULAR

Böyle bir işler ancak bu ülkede olur diyenler haklı çıktı ve fıkra gibi olay bu kez ilimizde yaşandı. Stadı henüz devir almayan ve her maç için ayrı, ayrı kiralayan Sakaryaspor kulübün daha önce kulübün içine almasına karşın geçtiğimiz hafta içinde Naim Çınar’ı resmiyette kulüp Müdürü olarak görevlendirdi. Hatta bu atamayı Yeşil-Siyahlı kulüp resmi İnternet sitesinden bile duyurdu.

KAFALARDA HAYLİ KARIŞTI…

Ancak Atatürk Stadının bütün bakım ve sorumluluğunu yüklenen Gençlik Spor İl Müdürlüğü ise daha önce Serdivan Spor Salonununda Tesislerden sorumlu bir isim olan Özkan Akdeniz’i buraya atadı. Bu durumda Atatürk Stadından sorumlu iki isim var ortada ve kafalar karşımış durumda. Şimdi sporseverler soruyor ve Sakaryaspor kendisinin olmayan bir tesise nasıl müdür atadı? Diyor…

Editör: TE Bilişim