2019 TFF Plaj Futbol Ligi Karasu etabı final programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karasu Belediyesi Başkanı İshak Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersoy, Milli Takım ve Fenerbahçe’nin unutulmaz ismi Bülent Uygun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, yerel basın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

‘DESTEK OLACAĞIZ’

Turnuvanın ödül töreninde İlçedeki tüm spor faaliyetlerinin destekçisi olacağını belirten Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, sözlerinde şu ifadelere yer verdi; “Spor hayatımızın önemli parçası. Spor olmadan sağlıklı bir yaşam düşünülemez. Karasu’da spora, özellikle futbola önem veren bir ilçe. Sporseverin bu kadar fazla olduğu bir ilçede bizler de Karasu Belediyesi olarak imkânlarımız doğrultusunda bu alana yönelerek desteklerimizi sunacağız. Her yıl düzenlenen TFF plaj futbolu Karasu etabını bu yıl da görkemli bir organizasyonla tamamladık. Önümüzdeki yıllarda da bu organizasyonu daha kapsamlı bir şekilde halkımıza sunmayı planlıyoruz. Turnuvada emeği geçen başta Volkan Medya, Recep Kurt ve Yusuf Parlak olmak üzere tüm il ve ilçe protokolümüze teşekkür ediyor, Antalya’da düzenlenecek olan Plaj futbolu final etabında Sakarya’mızı temsil edecek olan Dülger Pansiyon’a başarılar diliyorum” dedi.

“KARASU DEMEK SPOR DEMEK”

TFF Plaj Futbolu Karasu etabı birincisine kupasını vermeden önce kısa bir konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce; “Türkiye genelinde Temmuz ve Ağustos aylarında düzenlenen plaj futbolunun önemli bir ayağı da turizm ilçemiz Karasu’da gerçekleştiriliyor. Her yıl gerçekleştirilen TFF Plaj Futbolu Karasu etabında bu yıl şampiyon olan Dülger Pansiyon’a kupasını takdim ediyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyorum. Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak spora destek veren, sporu önemseyen bir yapıya sahibiz. Görüyoruz ki İlçemiz Karasu’da spora özen gösteren bir ilçe. Bizim için spor demek kardeşlik demek, spor demek dostluk demek, spor demek Karasu demek, spor demek Sakarya demektir” dedi.

Plajda şampiyon Dülger

Karasu Sahil Park Plaj Futbol Sahasında düzenlenen 2019 TFF Plaj Futbol Ligi Karasu etabında şampiyon Dülger Pansiyon oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu, Karasu Belediyesi, Volkan Medya, Recep Kurt ve Yusuf Parlak’ın katkılarıyla Karasu Sahil Park’ta, düzenlenen 2019 TFF Plaj Futbol Ligi Karasu etabında Dülger Pansiyon, Namazgâh Real Çelik Kapı ekibini yenerek şampiyon oldu. Üçüncülük-dördüncülük mücadelesinde ise Akyurt İnşaat, Kuzeyin Çocukları ekibini yenerek turnuvayı üçüncü olarak bitirdi. Turnuvanın Gol Kralı, Tamer Erbaş oldu. Fair Play Ödülü ise Namazgâh Real Çelik Kapı takımına gitti. En İyi Kaleci ödülü Feytullah Kutlu’nun olurken En Değerli Futbolcu ise Ömer Güllü seçildi. Organizasyonda Yalı Sahil, Akyurt İnşaat, Ozanlar Gücü, Kuzeyin Çocukları, Togaylar, Namazgâh Real Çelik Kapı, Kocaali Yeni Mahalle ve Dülger Pansiyon takımları mücadelede ter döktüler. 2019 TFF Plaj Futbol Ligi Karasu etabı final programına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Karasu Belediyesi Başkanı İshak Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Ersoy, Milli Takım ve Fenerbahçe’nin unutulmaz ismi Bülent Uygun, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Ataç, TFF Sakarya Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Karakaş, yerel basın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“KARASU SPOR KENTİ”

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Milli Takımın ve Fenerbahçe’nin unutulmaz ismi Bülent Uygun; “Bir Karasulu olarak bu akşam sizlerle olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok güzel bir organizasyonda, hepsi birbirinden yetenekli futbolcuların oynadığı heyecanlı bir final maçı izledim. Karasulu olarak gurur duyduğum bir akşam yaşadım. Plaj futbolu adına yapılabilecek birçok şey Karasu’da hayata geçirilmiş. Bu durumda bizleri gerçekten gururlandırıyor. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyor ve Türkiye finallerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Hakan Zafer PARER

Editör: TE Bilişim