Başkan seçilmesi halinde Sakaryaspor’un tüm dallarda şaha kalkacağını dile getiren Cevat Ekşi “Yeşil-Siyahlı kulüp demek sadece futbol demek anlamına gelmez. Tüm branşlarda başarılı olmak için yola çıktık. Önceliğimiz tabi ki TFF 1.Ligine çıkmak ancak bu demek değil ki diğer dallarda olmayacağız. Sakarya’yı herkesin gıpta ettiği bir spor merkezi haline getireceğiz” dedi.

“KURUMSALLAŞACAĞIZ”

Maddi yokluk ve sahipsizlik yüzünden Yıldız Voleybol takımının Türkiye Şampiyonası için Konya’ya gidememesine çok üzülen başkan adaylarından Cevat Ekşi ilk işlerinin bütün küskünlük ve kırgınlıkları ortadan kaldırmak olduğunu anlatttı. Ekşi, " Sakaryaspor bu şehrin ortak değeri en önemli markası.Bütün şehrin Sakaryaspor için tek nefes tek vücut olması en büyük arzumuz ve isteğimiz. Bir an önce kurumsulllaşmak adına harekete geçeceğiz. Yoksa işimiz çok zor. UEFA kritirleri ve ekonomik şartlar kulüplerin bir an önce toparlanması ve altyapıya gerekli önemi vermesini mecbur kılıyor” dedi.

PARA SORUN OLMAYACAK

Maddi olarak hiçbir sıkıntı çekmeyecek bir yönetim oluşturma gayreti içinde olduğuna işaret eden Ekşi “İlk etapta 5 milyonluk bir kaynak ile çalışmalara başlayacağız sonrasına kaynaklarımız hazır.Ekonomik olarak ayağı yere sağlam basan bir yönetim hedefliyoruz. İlk işimiz tüzük tadilatı olacak bu sevdayı halka açacağız. Çok sayıda üyenin olacağı bir Sakaryaspor hedefliyoruz. 175 üye ile bir kulüp yönetilir mi? Tüm hazırlıklarımız tamam ve transfer içinde çalışmalara başladık" diye konuştu ve Sakaryaspor’un bütün dallarda adından söz ettirecek bir yapıya kavuşağını da söyledi. SEZGİN ERGİN

 EL ATTI AMA OLMADI: Ekşi voleybol takımının Konya masraflarını karşılamak istedi fakat Antrenör İdris Demir Yıldız Kızların Türkiye Şampiyonasına gitmeyeceğini TVF’nuna bildirdiği için bu arzusu ve desteği havada kaldı.

Editör: TE Bilişim