Bu sene Olgunlar Futbol Turnuvası’nda mücadele edecek olan takımın tanıtımının yapıldığı yemekte ayrıca Derneğin hedeflerine yer verildi. Başkan Zeki Öztürk yaptığı açıklamada “Bu sene Çetin Çal yönetiminde bir takım yaparak geleneksel turnuvanın havasını solumak istedik. Tecrübeli bir yaparak Olgunlar Kategorisinde katılmak istedik. Her geçen gün sportif faliyetlerimizi geliştirmeyi hedefliyoruz. İleride bir çok faliyetin arasına katılarak çalışmalarımızı devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.

GENİŞ KATILIM

Toplantıya SATSO eski Başkanı Erol Öztürk Hacıeyüpoğlu, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, Sakaryaspor eski Başkanlarından Vedat Yaşlıca, yönetim Kurulu üyeleri Hülya Lüleci, İrfan Metin, Cevdet Sarı ve Ertuğrul Akgün Hacıosmanoğlu katıldı.

EN İYİ MÜCADELE

Antrenör Çetin Çal “ İlimizin ve Türkiye’nin en ünlü Geleneksel Turnuvası’nda bulunmak orada bu havayı teneffüs etmek bir ayrıcalık. Ben ve arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisi sergileyerek turnuvayı en yüksek noktada tamamlamak arzusundayız” dedi. Yemek düzenlenen plaket töreninden sonra son buldu. Sezgin ERGİN

Editör: TE Bilişim