Sakaryaspor’un hayatta kalan kurucularından olan 85 yaşındaki Ayhan tatil dönüşü yeni stadın bitip bitmediğini merak etti ve “Bu statta Sakaryaspor’u izlemek bize nasip olmayacak” galiba diyerek yönetenlere gönderme yaparken Sakaryalı gazeteci Büyüka ise sorunu köşesine taşıdı.

AYHAN’I BİLE ÇILDIRTTILAR

Bir dönem Sakaryaspor’un maçlarını kaçırmayan ve Tuncay Şanlı ile Başkan İsmail Gürses’e destek veren Sakaryalı duayen gazeteci Şansal Büyüka Milliyet'teki köşe yazısında Sakaryaspor'un yeni stadına da yer verdi. Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında Sakaryaspor'un yeni stadıyla ilgili açıklamalarda bulunan Şansal Büyüka ağır eleştiriler getirdi. Yeşil-Siyahlı kulübün 3 nolu kurucusu ve eski yöneticilerinden İhsan Ayhan’da yeni stadın bitmemesine isyan ederek yönetenlere büyük tepki koydu.

AYIP OLUYOR AYIP DEDİ…

Büyüka “Sakarya'nın yeni stadı için 2013 yılında sözleşme yapıldı. Teslim tarihi Eylül 2015 olarak belirlendi, imza altına alındı. Aradan iki yıldan fazla zaman geçti, stat hâlâ teslim edilmedi. Sakaryaspor her hafta kendi sahası yerine bir başka statta gurbete çıkıyor. Sakaryaspor'a ve Sakaryalıya bunu yapmaya hakkınız yok. Ayıp oluyor, artık bitirin ve eksiksiz teslim edin şu stadı" diye feryat etti ancak Atatürk Stadının harabeye dönmesine ve terk edilmesine göz yuman Gürses ve yönetimine ise sesini çıkarmadı.

Editör: TE Bilişim