7’de 7 yapan Teknik Direktör Osman Özdemir, Orduspor karşısında oynanan oyun ve alınan galibiyetten son derece memnun olduğunu söyleyerek sezon sonuna kadar yarışın içinde olacaklarının mesajını verdi. Özdemir Diyarbekirspor maçını da kazanacaklarının altını çizdi.

“ BU BEBEĞİ YAŞATMALIYIZ “

Göreve geldiğinden beri hiç puan kaybetmeyen tecrübeli hoca Osman Özdemir “Oyun ve sonuç şahane. Taraftarımızın da desteği müthiş. Ancak bunlardan önemli olan Minik Eymen bebek. Eymen bebeğe verilen destek.  hem maddi hem manevi anlamda katkı sağlayacaktır. Sadece Sakaryaspor değil tüm kulüplerin ilgisi sevindirici. Bu yardımlar sadece bugünle kalmamalı. Çok güzel bir bebek. Bu bebeği yaşatmalıyız” diyerek duygularını da ortaya koydu.


“ HERŞEY İSTEDİĞİMİZ GİBİYDİ “

Sakaryaspor’un, Orduspor karşısında aldığı farklı galibiyet sonrası Teknik Direktör Osman Özdemir, oyundan ve sonuçtan memnun olduğunu söyledi ve “ Oyuna gelince Orduspor zor pozisyonda. Küme düşmüş diye söyleyebiliriz. Maçın ilk 15-20 dakikası fena oynamadılar. Bizde oyunu oturtamadık. Sonra her şey istediğimiz gibi gitti. Oyuncularımı kutluyorum. Ligin sonuna kadar bu böyle gidecek. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz” diyerek sözlerine son verdi.

Editör: TE Bilişim