25 Aralık Pazartesi günü Antalya’da ikinci yarının çalışmalarına start veren Yeşil-Siyahlılar kamp programında değişiklikler yaparak bugün sabah idman yapacak ve öğleden sonra Sakarya’ya dönecek.Kampın son maçı olarak planlanan bugünkü maçın iptal edilmesini iki tarafta uygun gördü. Takımlar sakat oyuncuların fazlalığını neden gösterdi.

TEKLİF ERBAA’DAN GELDİ

Ligde ikinci yarıya Antalya Lara Titanic Otelde hazırlanan ve bugüne kadar iki hazırlık karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılan Sakaryaspor’un bugün 3.Lig 1.grup ekiplerinden Erbaaspor’la oynayacağı maçı iptal oldu.. Titanic Otelin sahasında saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmanın oynanmama teklifi sakatlarının çok fazla olduğunu belirten Erbaaspor’dan geldi. Kampta en az 4 maç oynamayı düşünen Sakaryaspor’un bütün planları bu kararla altüst oldu.

ENGİN HOCA KABUL ETTİ

Tecrübeli hoca Kastamonuspor karşısında sakat olan Ramazan Civelek ve Canberk’le birlikte kaleci Ercüment ve Burak’ı oynatamamış istetediği ideal takımını sahaya çıkaramamıştı. Kastamonuspor karşısında Yasir’i stoper, Ramazan Çevik’i defansın solunda oynatmak zorunda kalan Korukır’ın Erbaaspor’un oynamayalım teklifini tereddütsüz kabul ettiği de öğrenildi. Şimdi gözler Sakaryaspor’un Sakarya’da yapacağı özel maça çevrilmiş durumda. 

 İKİ GÜN İZİN VAR: Bugünkü Erbaaspor maçını iptal eden, kampta bugün son idmanını sabah yapacak ve öğleden sonra ilimize dönecek olan Sakaryaspor’da Teknik patron Engin Korukır takıma dönüş sonrası iki gün izin vereceğini belirtti.

Editör: TE Bilişim